Povlacim
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ako imas pov daj da vidimopomogo sam prijatelju da ubacimo neke stvari u jugulara kako bi odvezo na black market neznam zasto to zloupotrebljavate kada sam samo pomago prijatelju da ubaci stvari u jugulara a izaso sam iz fama pre 1 mesec
Koliko vidim momak je vratio municiju u skladiste a druga stvar zasto si to kacio nakon 4 dana to se kaci odma a ne sada nesto je tu sumljivo a kako mi znamo da ga ti nisi nagovorio da uzme iz skladista i onda ga okacio nakon 4 dana nesto tu ne stimaPozdrav postovanim adminima koji citaju ovo on je bio u moju familiju od pre pa me je tada isto pokro ali smo se dogovorili da mi vrati pa te sam mu ja pruzio jos jednu sansu da bude tu on evo kako sto vidite nastavlja da radi to. evo jos jedna slika gde se vidi da je pokro jos stvari i zeleo bi da se lepo pravedna odluka ugodan dan/noc.
Slazem se s tobom to nakon 48h ne vrijedi kacitTesko da bi ti ovo moglo proci jer proslo je vise od 48h, a drugo vidi se da je nešto vraćao e sad se tu mnogo pitanja postavlja.. sretno s zalbom.. ali mislim da si okasnio malo.
Koliko vidim momak je vratio municiju u skladiste a druga stvar zasto si to kacio nakon 4 dana to se kaci odma a ne sada nesto je tu sumljivo a kako mi znamo da ga ti nisi nagovorio da uzme iz skladista i onda ga okacio nakon 4 dana nesto tu ne stima
ali kako mozes kaciti nesto sto je proslo 48h od toga e moj Luka djabe tebi 31k id kad neas pojma o pravilimasam je reko da je uzeo za prijatelja malo gore.
ali kako mozes kaciti nesto sto je proslo 48h od toga e moj Luka djabe tebi 31k id kad neas pojma o pravilima
Nemas sada komentar pa sada govoris off topic s mojim si popio sokic HAHA se mora kaznitiZahtevam isto tako svaki off topic komentar da se kazni
Moras snimit pov kako scrollas sve sa njegovim id em jer mi neznamo jel on vratio te stvari, ili barem slike detaljnije