By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!odakle on to treba znati????????radio sam posao djubretara
Objasnio covekPa moj buki, djaba ti milijarda kad ne znaš ni žalbu da sastaviš, kao prvo posao se radi sa skriptovanim vozilom za odvozenje djubreta, kao drugo ne nalaziš se na neskriptovanoj zelenoj zoni, a kao trece od kud ovaj frajer da zna da si ti djubretar jer naravno nemas vozilo firme nego si došao u poršeu, moj buki djaba ti 300 godina u gradu kad ti se rp sveo na grinadnje para i to je sve
rispektPa moj buki, djaba ti milijarda kad ne znaš ni žalbu da sastaviš, kao prvo posao se radi sa skriptovanim vozilom za odvozenje djubreta, kao drugo ne nalaziš se na neskriptovanoj zelenoj zoni, a kao trece od kud ovaj frajer da zna da si ti djubretar jer naravno nemas vozilo firme nego si došao u poršeu, moj buki djaba ti 300 godina u gradu kad ti se rp sveo na grinadnje para i to je sve
Ja nisam off topic jel sam te ja ubio tkd jbgsamo off topic da se kazni
Pa i jesi samo za tog posla nista drugo ni ne znas di ti je topli brat muđaradio sam posao djubretara
.Pa i jesi samo za tog posla nista drugo ni ne znas di ti je topli brat muđa
I on još misli da ce mu zalba biti odobrena ,hahahah, jel te stid šta si okacio hahahsamo off topic da se kazni