Postovanje igram dugo vremena na ovom serveru i na njemu sam upoznao mnogo prijatelja i imao dobrih trenutaka.U trenutku kada sam radio 1.1 bilo je kada sam bio kod bake, tada nisam znao za to pravilo te sam usao u pc kod bake i prekrsio pravilo za koje nisam znao da postoji.S vise znanja ovo ljeto sam saznao sto sam napravio te napravio novi acc pod imenom Bruno Obama id 44778 i opet krenuo igrati grand rp. Igrao sam sve do trenutka kada sam napravio jos jedan acc koji sam ja mislio da ce mi biti twink u slucaju bana ovog novog, ali sam zaboravio na prvi acc id 25562 koji mi je bio main ali je dobio 1.1 prije 1godinu pa sam zaboravio da mi je ovaj novi zapravo twink i da nemam vise prava raditi nove acc u slucaju bana maina tada sam dobio na tom novom permu za g.p 1.4, rastuzio se i izbrisao gta grand rp te sve vezano za to, zato sada nisam stavio datum proof vrijeme i ostalo jer se ne sijecam a u slucaju da ne dobim unban nebi mi vrijedilo skidati igricu od 100gb za jedan proof.Sada kada sam naucio sva pravila i sa 10 puta vise znanja zelim se ispricati i ponovo krenuti igrati na ovom projektu kojeg cijenim i obecajem da vise necu krsiti pravila. Pristajem i na moneywipe.