kao sto vidite ozoba puca brzinom svjetlosti, svaki shot pogadja u glavu i double tap me, zelio bi njihov pov ove situacije.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!prihvatit ces ga sigurno vec 2 zalbe na sebi imas sad letis buraz 2 metka u 1 sekundi ispaljujesprihvatam pc check
Decko to je samo Skill to sto ti nemas ruke nije moj problem,korsits busilicu za rev hahahahahahha xDkao sto vidite ozoba puca brzinom svjetlosti, svaki shot pogadja u glavu i double tap me, zelio bi njihov pov ove situacije.
Ne seri imas drugi pov od drugog lika sta je kacio ima fast rev i xxl hitboxDecko to je samo Skill to sto ti nemas ruke nije moj problem,korsits busilicu za rev hahahahahahha xD
Ajde salji pov prvo da vidimbtw radis mg pricas na discord
Za ovo bi bilo dobro da imas pov, jer pucas 6 metaka od jednom xd, a ako nije tako onda lepo imas pov i tjt, takodje dok ti ides na pc check stignes sve izbrisat 100 puta, ali eto videcemo sta visi cinovi kazu necu se raspravljatstace mi pov u geto?si glup ti
kasno jestace mi pov u geto?si glup ti
Ma vidi se da je npci jos MG to su ti 3 prekrsena pravila u roku od 2min
Kad ga neko ubije odma reportai jos MG to su ti 3 prekrsena pravila u roku od 2min
Povuc cu samo na kratko, ako onom liku drugom sta te kacio ne prodje zalba, kacim te opet.Kad ga neko ubije odma reporta