Sve se vidi u POV-u kako me ubio pre pocetka eventa u xx:00
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
Dostavi duzi POV ako smes, jasno se vidi da je POV secen i nije validan.Sve se vidi u POV-u kako me ubio pre pocetka eventa u xx:00
![]()
citav POV je dostavljen.Dostavi duzi POV ako smes, jasno se vidi da je POV secen i nije validan.
Nemoj da lazes admine ovde, dostavi CEO pov gde si me pucao pre ovoga ako smes.citav POV je dostavljen.
kako lazes hahhahaahhahaa. nauci pravila i nece ljudi da te kaceNemoj da lazes admine ovde, dostavi CEO pov gde si me pucao pre ovoga ako smes.
rece lik koji dodje i kaze kacicu te za ono sto si me ubio prvi posle sat vremena, dostavi sta je bilo pre toga i zbog cega sam krenuo da te pucam.kako lazes hahhahaahhahaa. nauci pravila i nece ljudi da te kace
ne seri bio sam ja tu nije te puco orangutane izgubljeniNemoj da lazes admine ovde, dostavi CEO pov gde si me pucao pre ovoga ako smes.
nisi bio tu nije bilo nikog sem mene i njega a za to ooc vredjanje zelim da se kaznis.ne seri bio sam ja tu nije te puco orangutane izgubljeni
dostavljen citav pov sta izmisljas brate sadNakon pregleda dokaza, odlučio sam da ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite POV čitave situacije. Imate rok 15h
trebam sad zalbu da pravim na tebe bezveze a u POVu se vidi da me je ubio u xx:59Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite POV čitave situacije. Imate rok 15h
trebam sad zalbu da pravim na tebe bezveze a u POVu se vidi da me je ubio u xx:59