.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Neznam di ti vidis drug likove onaj u plavom scarfu je moj decko ne mjesaj se u nesto di ti nije mjesto4 lika oko tebe, pushas i normalno da ces past kralju..
ti si brate zajebao sistem, vidi se lepo da te covek iza ledja ubija nego samo oces ban da namestisHoću da vidim POV ovog dečka koji me ubio sa leđa i kako je mog prijatelja ubio.
U POV-u se vidi kako puca mog prijatelja i kako ne maši ni jedan hit administracio
molio bih vas da reagirate jer ne znam kako nekom može bit zabavno korsitit
Cheat. Hvala i ugodan ostatak dana Lp.
ocu ban da namestim pogledaj ??? Pogledaj pov kako mu ar prati lika koji bjezi !!?!??!?!ti si brate zajebao sistem, vidi se lepo da te covek iza ledja ubija nego samo oces ban da namestis
Brat poco plakat kad je umroHoću da vidim POV ovog dečka koji me ubio sa leđa i kako je mog prijatelja ubio.
U POV-u se vidi kako puca mog prijatelja i kako ne maši ni jedan hit administracio
molio bih vas da reagirate jer ne znam kako nekom može bit zabavno korsitit
Cheat. Hvala i ugodan ostatak dana Lp.
video sam mu i ja prate mu puske svaki pokret igraca buraz ovo je hackocu ban da namestim pogledaj ??? Pogledaj pov kako mu ar prati lika koji bjezi !!?!??!?!
bas ahahahhahahah i plus mu ispao revBrat poco plakat kad je umro
ne blamiraj se da je imao neki aim lock i ovde bi ga pogodio lepo se vidi da ga ovde promasio i to ne jednom nego vise puta..ocu ban da namestim pogledaj ??? Pogledaj pov kako mu ar prati lika koji bjezi !!?!??!?!
doticni ko si ti da nesto dokazujes vidit ce se sve u njegovom pov-u i tjtne blamiraj se da je imao neki aim lock i ovde bi ga pogodio lepo se vidi da ga ovde promasio i to ne jednom nego vise puta..
HAHHAAHH ljutis se kad ti pricaju istinu jel dadoticni ko si ti da nesto dokazujes vidit ce se sve u njegovom pov-u i tjt
evo admin kako gleda pov druze vidis li ti odakle ga je ubio pa ovo je ne verovatnoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- ID 49866 Ima rok 12h da postavi POV sa eventa