Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Administrators nickname
Mujo Simb
Date
Oct 29, 2023
Time
03:36
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/459010/

Denza Washington 🔥

Player
Player
Poštovanje, ovim putem zahtijevam da mi odobrite blacklistu, nažalost ne mogu više da igram i nemam volje da ispravljam krivu drinu i dokazujem nepravdu, koliko god sam se trudio i izdvajao ogroman broj sati da doprinesem projektu, nažalost to niko ne cijeni i ne želi da razumije mene kao igraca.

Kap koja je prelila cašu je vecerašnja kazna za koju nemam komentar, oduvijek sam na ovom serveru bio u state organizacijama i nikad nisam bio korumpiran a da nisam imao biografiju.

Kao što znate, nakon gašenja motora odredjenom igracu moram pricekati dug period kako bi ugasio sljedece vozilo, te mjesecima kupujem blokatore motora i koristim ih iskljucivo u službene svrhe kako bi mogao gasiti motore i profesionalnije raditi, jer bez toga je teško da radim, uglavnon veceras sam okacio igraca za G.P. 6.15 i na mom snimku se vidjelo u inventory-u 2 blokatora motora gdje sam dobio kaznu za G.P. 6.4"KORUMPIRANOST"

Nemam rijeci stvarno

Ukoliko vas bude zanimala žalba i video dokaz iznad Vam je link

Što se tice blackliste ne znam koja je procedura i jesam li ispravan format napisao, jedini acc koji imam je 38735 twinki nemam niti sam ga ikada pravio

Denza Washington 🔥

Player
Player
Dokaz koji je u sekciji proofs je pogrešno kopiran link zalbe i ubacen

Video dokaz gdje sam kaznjen za korumpiranost i ovaj link sam trebao ubaciti u proofs

Status
Not open for further replies.
Top Bottom