Izasao sam iz zgrade i krenuo do salona automobila, medjutim igrac mi bez potrebe broji i ubij me
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Udario si me autom ja sam vidio prijetnju i htio to riješitIzasao sam iz zgrade i krenuo do salona automobila, medjutim igrac mi bez potrebe broji i ubij me
ja koliko vidim brojano ti je i posluso si nakon 5sec kad te je vec ubioIzasao sam iz zgrade i krenuo do salona automobila, medjutim igrac mi bez potrebe broji i ubij me
A da, ti si onaj što je bio banovan za cheat, pa ti je kristina skinula neformalnu zbog tokcicnosti, banovala nalog zbog trol žalbi i slicno...Udario si me autom ja sam vidio prijetnju i htio to riješit
OfftopI dalje nastavljas da se ponašaš toksicno, mujo te je banovao na twinki jer si prijetio u cc oglasima
to nije njegov acc+ offtopic radis na svojem naloguI dalje nastavljas da se ponašaš toksicno, mujo te je banovao na twinki jer si prijetio u cc oglasima
To nije moji twinkI dalje nastavljas da se ponašaš toksicno, mujo te je banovao na twinki jer si prijetio u cc oglasima