Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Suspect ID
24345, 7495
Date of violation
Oct 29, 2023
Time of violation
18:00
Proofs
https://youtu.be/3nD8lO8Zlas

Anja Plavsic

Player
Player
Ubijanje bez brojanja od 5 sekundi, hapšenje na teritoriji SAHPa iako su LSPD.

Anja Plavsic

Player
Player
Postavite radar koji pokazuje prekoracenje preko 120 ispred same bolnice, za sta tvrdite da sam prekoracila brzinu, kako je moguce tu voziti brze ispred same bolnice kad svi znamo da te tamo uspori zbog Green Zone? Drugo, u tom trenutku sam na poslu smetlara, samim time sprecavate me da radim. Trece, vrsite policijsku radnju LSPDa na teritoriji SAHPa, u toj situaciji ste trebali zvati na podrsku kolege iz SAHPa, a ne uci na njihovu nadleznost i vrsiti duznost. I zadnje, ubijanje bez upozorenja od 5 sekundi. Upozoravate me da ćete mi motor ugasiti, to učinili niste. U samom zatvoru, bez legitimisanja, bez ičega pišete kaznu? Kako znate ko sam ja? Ne pitate me koju veličinu odjeće nosim? Ako želite i za to ću da okačim POV i žalbu nije problem :)

Svakako ovdje će Admin sam da prosudi ko je prekršio pravila a ko ne.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Postavite radar koji pokazuje prekoracenje preko 120 ispred same bolnice, za sta tvrdite da sam prekoracila brzinu, kako je moguce tu voziti brze ispred same bolnice kad svi znamo da te tamo uspori zbog Green Zone? Drugo, u tom trenutku sam na poslu smetlara, samim time sprecavate me da radim. Trece, vrsite policijsku radnju LSPDa na teritoriji SAHPa, u toj situaciji ste trebali zvati na podrsku kolege iz SAHPa, a ne uci na njihovu nadleznost i vrsiti duznost. I zadnje, ubijanje bez upozorenja od 5 sekundi. Upozoravate me da ćete mi motor ugasiti, to učinili niste. U samom zatvoru, bez legitimisanja, bez ičega pišete kaznu? Kako znate ko sam ja? Ne pitate me koju veličinu odjeće nosim? Ako želite i za to ću da okačim POV i žalbu nije problem :)

Svakako ovdje će Admin sam da prosudi ko je prekršio pravila a ko ne.
Postavi veći pov , a ne pov kao da je počela situacijja na pumpi

Anja Plavsic

Player
Player
Za mene su pravila prekršena na pumpi po Fear RP i GP 6.15, sto niste smjeli da uradite, opet ponavljam, strogo je zabranjeno ganjati u teritoriji Getho-a i SAHPa, kao već radis u LSPDu trebao bi naučiti ta pravila, a drugo ubiti nekoga bez upozorenja i brojanja takođe nešto što se treba naučiti. Ako imate POV gdje me ispred bolnice hvatate sa prekoračenjem brzine od 120 km/h slobodno postavite nemam ništa protiv :)

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Za mene su pravila prekršena na pumpi po Fear RP i GP 6.15, sto niste smjeli da uradite, opet ponavljam, strogo je zabranjeno ganjati u teritoriji Getho-a i SAHPa, kao već radis u LSPDu trebao bi naučiti ta pravila, a drugo ubiti nekoga bez upozorenja i brojanja takođe nešto što se treba naučiti. Ako imate POV gdje me ispred bolnice hvatate sa prekoračenjem brzine od 120 km/h slobodno postavite nemam ništa protiv :)

Za tebe je prekšeno, pa si stavio pov od 1 minuta iako je trajalo 5 minuta situacija. Evo gdje smo te počeli ganjati ;)
201 na sat se inače vozi po gradu ;)

Anja Plavsic

Player
Player
Opet nisi prikazao policijsko upozorenje ispred bolnice gdje ste me zaustavili, nego izlaz na auto put? Sta zelis postici sa ovim? Postavi POV ako imas, od Bolnice i prvog kontakta, do Route 66 i ubijanja, ako nemas pricekaj revidiranje od stane Admina i to je to.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Opet nisi prikazao policijsko upozorenje ispred bolnice gdje ste me zaustavili, nego izlaz na auto put? Sta zelis postici sa ovim? Postavi POV ako imas, od Bolnice i prvog kontakta, do Route 66 i ubijanja, ako nemas pricekaj revidiranje od stane Admina i to je to.

Ovo su slike koje sam slikavao za kazne ukoliko te ne bi stigli . POV nemam , a ti postavi POV od 18:59 i to je to. Sve ostalo što pričaš su gluposti

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Plus Ne čujeti se mikrofon .

Anja Plavsic

Player
Player
Slobodno digni zalbu u drugom threadu, ovaj je thread postavljen za evidentno krsenje pravila.

Kazes slikao si da me kaznis kasnije? Kako znas ko je za volanom bez legitimisanja osobe? Kako ces mi napisati kaznu?

Opet ti kazem ako imas POV okaci, ako ne slobodno otvori zalbu na mene i nema problema.

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Greske nisu ispravljene + POV nije dostavljen

Status
Not open for further replies.
Top Bottom