Ubijanje bez brojanja od 5 sekundi, hapšenje na teritoriji SAHPa iako su LSPD.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Postavi veći pov , a ne pov kao da je počela situacijja na pumpiPostavite radar koji pokazuje prekoracenje preko 120 ispred same bolnice, za sta tvrdite da sam prekoracila brzinu, kako je moguce tu voziti brze ispred same bolnice kad svi znamo da te tamo uspori zbog Green Zone? Drugo, u tom trenutku sam na poslu smetlara, samim time sprecavate me da radim. Trece, vrsite policijsku radnju LSPDa na teritoriji SAHPa, u toj situaciji ste trebali zvati na podrsku kolege iz SAHPa, a ne uci na njihovu nadleznost i vrsiti duznost. I zadnje, ubijanje bez upozorenja od 5 sekundi. Upozoravate me da ćete mi motor ugasiti, to učinili niste. U samom zatvoru, bez legitimisanja, bez ičega pišete kaznu? Kako znate ko sam ja? Ne pitate me koju veličinu odjeće nosim? Ako želite i za to ću da okačim POV i žalbu nije problem
Svakako ovdje će Admin sam da prosudi ko je prekršio pravila a ko ne.
Za mene su pravila prekršena na pumpi po Fear RP i GP 6.15, sto niste smjeli da uradite, opet ponavljam, strogo je zabranjeno ganjati u teritoriji Getho-a i SAHPa, kao već radis u LSPDu trebao bi naučiti ta pravila, a drugo ubiti nekoga bez upozorenja i brojanja takođe nešto što se treba naučiti. Ako imate POV gdje me ispred bolnice hvatate sa prekoračenjem brzine od 120 km/h slobodno postavite nemam ništa protiv
Opet nisi prikazao policijsko upozorenje ispred bolnice gdje ste me zaustavili, nego izlaz na auto put? Sta zelis postici sa ovim? Postavi POV ako imas, od Bolnice i prvog kontakta, do Route 66 i ubijanja, ako nemas pricekaj revidiranje od stane Admina i to je to.
Plus Ne čujeti se mikrofon .Opet nisi prikazao policijsko upozorenje ispred bolnice gdje ste me zaustavili, nego izlaz na auto put? Sta zelis postici sa ovim? Postavi POV ako imas, od Bolnice i prvog kontakta, do Route 66 i ubijanja, ako nemas pricekaj revidiranje od stane Admina i to je to.