Fear RP I 24739 28253 26342
Geto.P 1.6 I 1453
Geto.P 1.6 I 1453
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!molim ADMINISTRACIJU DA UVAZI OVOnemam jebene dvije puske na glavi a evo i dokaz
Bravo genijalac samo si dokazao da radite massive MGnemam jebene dvije puske na glavi a evo i dokaz
Ne bezi niko u hq nego te zovem da dodjes al vidim da ti je ne jasno al sredicu ja to laganoFear RP I 24739 28253 26342
Geto.P 1.6 I 1453
Al si se ti ozbiljno uradio nekom teskom supstancom ako stvarno mislis da si adminNakon pregleda dokaza odlucio sam odbiti ovu žalbu
Igrac je imao 1 pusku na glavi
pravili ste se glupi i niste htjeli dignut ruke i bacat stvari iako imate para za bacanje budite pravi i odsluzite kaznu kad vec krsiteadministracijo nije fear rp niti za jednog igraca jar svaki put kad smo bezali nismo imali 2 puske na glavi, ali smo na pravili MG
Kupi ruke plus off topicimam ali igoru furlanu i njegovoj mafiji nikad necu dat
kome ti pricas da kupi rukeKupi ruke plus off topic
Dečko gledaj POV koliko smo vas puta ubili sve redomkome ti pricas da kupi ruke
a ja sta sam vam radio sa krova 1v5Dečko gledaj POV koliko smo vas puta ubili sve redom
uskoro izlazi montaza ima par scena kako padate lagan si, to sta sam vam ja izletio iz zentorna i jedva ste me vas cetvero ubili, inace se to radi sa revovima a ne kalasom i spam dok ne nestane metakaDečko gledaj POV koliko smo vas puta ubili sve redom
Dečko gledaj POV koliko smo vas puta ubili sve redom
Ja vas isto cistio sa krova ne znam o cemu ti pricasDečko gledaj POV koliko smo vas puta ubili sve redom