Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46058
Players nickname
Kvizi Superstar
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 27, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/m4d8mpF

daka23145

Player
Player
Postovanje administracijom, pre nekoliko dana . Naravno da sam kriv i da je administracija u pravu , jer ste u pravu da sam prekrsio ta pravila.
Evo kako je doslo do krsenja pravila 1.1: Nisam bio dobar sto se tice pravila nisam ih puno znao, ali neka osnona da! 1.1 malo sam gledao forum kada sam dobbio ban,
i procitao sam pravilo 1.11.1 Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. tacno tako ja sam svoj racun dao drugu da mi nesto obavi.
tako je doslo do krsenja pravila 1.1 !
E sada pravilo 1.4 Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana. E sada do toga je doslo tako sto sam napravio 2 /3 acc-a . I za to pravilo nisam znao, jer nisam bio dobar sto se tice pravilo ( ponavljam)

Znam da sam pogresio i kajem se sada i ako nisam znao. Molim vas ako nije problem da mi izacete u susret samo ovaj put jer obozavam server, i uopste se vise nece
desavati tako nesto .Jer na serveru imam previse svojih drugova koji su mi ostali u srcu. Hvala vam unapred pozdrav!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom