Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
30252
Players nickname
Dusan Wizard
Suspect ID
24345, 7495
Date of violation
Oct 30, 2023
Time of violation
22:38
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZsAg6JzU3Ts

Nekitamojebac

Player
Player
Navedeni igraci su braca iz LSPD-a koja nisu imala strah za zivot buduci da su pocel ida pucaju po nama 3 pre desavanja nakon toga kada su oborili druga mi smo pokusali da se pucamo sa njima 2v2 posto je jedan pao, oni su iskoristili priliku kada je na nas naleteo auto da smatraju to kao da su pobedili fight i ako je igrac verovatno namerno naleteo na nas buduci da je helikopter bio objekat koji nas je stitio od automobila, sve u svemu ja sam poceo da snimam u trenutku kada smo umrli.

Yorma_Obama

Player
Player
Navedeni igraci su braca iz LSPD-a koja nisu imala strah za zivot buduci da su pocel ida pucaju po nama 3 pre desavanja nakon toga kada su oborili druga mi smo pokusali da se pucamo sa njima 2v2 posto je jedan pao, oni su iskoristili priliku kada je na nas naleteo auto da smatraju to kao da su pobedili fight i ako je igrac verovatno namerno naleteo na nas buduci da je helikopter bio objekat koji nas je stitio od automobila, sve u svemu ja sam poceo da snimam u trenutku kada smo umrli.
Hahahahaha POV sa autoputa ahhahahahaha

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu

Dokazi nisu dostavljeni u sekciji Proofs

Status
Not open for further replies.
Top Bottom