Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3780
Players nickname
Siya FinalBoss
Suspect ID
4712, 4738
Date of violation
Nov 2, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Di3h7xCDv60&ab_channel=ZAMOfficiall

Siya Ashe

Player
Player
Dobar dan final boss 1.6 ovde, za sada na repertoaru sledeci:

Major Obama - 4712 visestruki vlasnik krave muzare "Z Energy" pumpe po drzavnoj - molim da se proveri.
Noksi - 4738 takodje visestruki vlasnik krave muzare "Z Energy" pumpe po drzavnoj ceni - molim da se proveri.

Drugari, ne brinite sad ce Mujo da dodje da spasava svoje pulene tako sto ce reci da ovo pravilo ko je krsio u proslosti nece dobiti ban nego ce vaziti od danas (nakon sto su banovani neki ljudi) - samo uzmite kokice i cekajte taj momenat...

Mujo Obama uvek sa nama.

Regrup u <3

E da, Mazhor ce biti jako srecan da vidi sve ovo kako menja pravac i kako krecu unbanovi nakon banova iako je Abraham (GLAVNI ADMIN) na serveru rekao da je dozvoljeno da se prodaju biznisi po drzavnoj ceni.

Lets go.

djoksipoison

Player
Player
Za prvi ban sam delimicno kriv, za drugi nema vese sa zivotom niti ja niti vajo, ali necemo sad o tome, to je resena tema, treba videti kako ce ova biti resena.
pa nije niko dosao i stavio ti pistolj na glavu i reko KUPI BIZNIS ZA 500e tako da nisi delimicno kriv nego potpuno, ako su te napipali i drugi put da isto radis jbg to je takodje potpuno tvoja krivica

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Poštovani, nemam ja koga da spašavam svaki igrač je identičan kao i svaki drugi u mojim očima. To što vi i vaša "ekipa" živi u zabludi to je vaš problem. Žalba će ti biti odbijena jer je sadržaj žalbe trollerski. Kada napravite žalbu bez spominjanja nekih životinja onda će administracija RS servera riješiti vašu žalbu po pravilima servera. Lp!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom