Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20662
Players nickname
Pablo Wyrzykowsky
Suspect ID
37238 42035
Date of violation
Oct 31, 2023
Time of violation
15:02
Proofs
https://youtu.be/KHX2VtN-v-s

Bakowski

Player
Player
Rutinska kontrola. Zamolio bi svaki off top komentar da se kazni !

Air Leizyyy

Player
Player
Postovanje, moram napisati posto je zalba na mene i kolegu, vozio si 260 na sat i nisi imao tablice, imali smo dovoljno dobar razlog da te zaustavimo, toliko od mene, Hvala

Bakowski

Player
Player
Postovanje, moram napisati posto je zalba na mene i kolegu, vozio si 260 na sat i nisi imao tablice, imali smo dovoljno dobar razlog da te zaustavimo, toliko od mene, Hvala
Onda nije rutinska kontrola vec prekoracenje brzine i nemanje tablice na auto. Rutinska kontrola nije dovoljan ic razlog da bi zaustavio nekoga a ovo za tablice i kolko sam vozio video si u pov-u tkd jedno pricate a iza ledja drugo radite jbg sta da vam kazem momci.

Air Leizyyy

Player
Player
Onda nije rutinska kontrola vec prekoracenje brzine i nemanje tablice na auto. Rutinska kontrola nije dovoljan ic razlog da bi zaustavio nekoga a ovo za tablice i kolko sam vozio video si u pov-u tkd jedno pricate a iza ledja drugo radite jbg sta da vam kazem momci.
To je do mene sto sam se ja "zbunio" i rekao taj razlog, ali sam imao pravo da te zaustavim, cak sam posle i pitao za tablicu ali ti nisi pokazao ceo POV i ja mislim ali nisam 100% siguran i za brzinu.
Cak to mozes videti i u ovoj zalbi ovde, totalno isti primer: https://gta5grand.com/forum/threads/71023/
Ne zelim vise da "spamujem" Administracija ce odluciti

Last edited:

Michael Goat

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza (Ne možemo znati iz kog raloga zaustavljaju igrače na toj lokaciji, na primer možda se desila neka pucnjava, potera...)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom