By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Onda nije rutinska kontrola vec prekoracenje brzine i nemanje tablice na auto. Rutinska kontrola nije dovoljan ic razlog da bi zaustavio nekoga a ovo za tablice i kolko sam vozio video si u pov-u tkd jedno pricate a iza ledja drugo radite jbg sta da vam kazem momci.Postovanje, moram napisati posto je zalba na mene i kolegu, vozio si 260 na sat i nisi imao tablice, imali smo dovoljno dobar razlog da te zaustavimo, toliko od mene, Hvala
To je do mene sto sam se ja "zbunio" i rekao taj razlog, ali sam imao pravo da te zaustavim, cak sam posle i pitao za tablicu ali ti nisi pokazao ceo POV i ja mislim ali nisam 100% siguran i za brzinu.Onda nije rutinska kontrola vec prekoracenje brzine i nemanje tablice na auto. Rutinska kontrola nije dovoljan ic razlog da bi zaustavio nekoga a ovo za tablice i kolko sam vozio video si u pov-u tkd jedno pricate a iza ledja drugo radite jbg sta da vam kazem momci.