sve se vidi u povu,pucaju bez uslova i brojanja,jos izlazim iz dvorista i ubijaju me...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ko si ti da trazis duzi pov,ovo je pov cele situacije,ako imas pov gde se cujes postavi,mozda se cujes na bubici ali u gradu se ne cujes,pozdrav....naucite pravilapostavi duzi pov, i ako treba mogu da dostavim pov od dogadjaja ja sam 18353, brojao sam smao se nije cuje in game...
hahahha a za sta si brojao druze??? gde je uslov ??? hahaha bravo za tebe....pov :
pa dobro vi ste meni brojali, ja sam odbrojavao zajedno sa vamahahahha a za sta si brojao druze??? gde je uslov ??? hahaha bravo za tebe....
brate di ti je uslov za brojanje djabe ti je pov ne vredipov :
dobro samo ti dostavi pov od pocetka sitacije a ne par sekundi posle pocetkabrate di ti je uslov za brojanje djabe ti je pov ne vredi
a zasto si video obriso da se ne vidi da si bio poslo video di sam sebe kacispa ti reportas ne ja tupavko
kako si pametan, daj daj mi malo tu tvoju mudrosta zasto si video obriso da se ne vidi da si bio poslo video di sam sebe kacis
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
ID 22361 se moli da dostavi POV od pocetka situacije. Rok 12h
druze sta od pocetka,ovde je pocetak,bio sam u glavi i dolazim,i likovi utrcavaju i rokaju bez brojanja,i jos ja izlazim iz dvorista i oni mene ubijaju,sta ti ovde nije jasno? njima trazi pov od pocetka situacijeID 28794 se moli da dostavi POV od pocetka situacije! Rok 12h