Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18441
Players nickname
Teo Elkhabib
Suspect ID
49450
Date of violation
Nov 2, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/HQbvsDcwRu0

Konte Elpatron

Player
Player
da je momak imao cheat sto bi mu dopustila da igra na twink teo idi u arenu i vezbaj malo

Carlos Armone

Player
Player
jbg nekom smeta sto drzimo skoro svaki dan informale carlose ti u kojoj god da si familiji bio propala je nzm dal je do tebe ili ograde
Ja ne znam decko jesi li ti prirodno tako pametan ili imas treninge preko dana. Niti te znam, nit me boli kurac za tobom. sta da ti kazem drugo. Ne smeta nikom informal sto uzmes, smeta mi sto cheatuje ovaj Cazal il kako se vec zove

Konte Elpatron

Player
Player
Ja ne znam decko jesi li ti prirodno tako pametan ili imas treninge preko dana. Niti te znam, nit me boli kurac za tobom. sta da ti kazem drugo. Ne smeta nikom informal sto uzmes, smeta mi sto cheatuje ovaj Cazal il kako se vec zove
pa jel si ti toliko glup ili imas previse kose na glavi kako decko da ima cheat kad je isao na pc chak i pao je zbog you tube pretarazivanja sta si ti sad pametan carlose pa znam te jel ni jeadn covek sem sto dobro pucas nije niko za tebe rekao lepu rec a i imao sam dosta stvari da cujem o tebi a to je da si bas bezobrazan sto se da videti

Albert Sulejman

https://i.imgur.com/phtHcNI.png
Player
pa jel si ti toliko glup ili imas previse kose na glavi kako decko da ima cheat kad je isao na pc chak i pao je zbog you tube pretarazivanja sta si ti sad pametan carlose pa znam te jel ni jeadn covek sem sto dobro pucas nije niko za tebe rekao lepu rec a i imao sam dosta stvari da cujem o tebi a to je da si bas bezobrazan sto se da videti
Svaki dan novi razlog smisljate

Status
Not open for further replies.
Top Bottom