Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38735
Players nickname
Denza Washington
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 3, 2023
Time of violation
23:29
Proofs
https://youtu.be

Denza Washington 🔥

Player
Player
Imali smo potjeru za vozilom, medjutim kada smo ih zaustavili, izlaze iz vozila i bez ikakvog uslova, brojanja pucaju svi prema nama i odlaze

Denza Washington 🔥

Player
Player
Svakako treba da brojiš, gdje je bila talacka a gdje si zaustavljen ?

Kao sto sam ja tebi krenuo da brojim nisam odmah pucao, tako ste i vi trebali da brojite

Denza Washington 🔥

Player
Player
Brate moj, ganja te 5 policijslih auta, poslali smo ti 302 zahtjeva, i kao drugo sve i da nisam poslao zahtjev ti si osumnjicen za uzimanje talaca i pratili smo te od mjesta talacke, tako da znamo ko ste i sta ste, nismo te slucajno zaustavili...

Denza Washington 🔥

Player
Player
Vidis ti sam kazes imate 5 sekundi, sam to kazes za sebe, ja sam ispao covjek ganjao te, i zaustavio na autoputi i ko covjek izadjem da Vam brojim sa kolegom, medjutim vi odmah rafal saspete, eto brate moj, pa kakav je to roleplay ako cu ja da odmah ubijem nekog gradjanina, trebam da izadjem i brojim ti, da ti dam priliku da se predaš u tom brojanju, isto tako i vi ste trebali da izadjetr iz vozila i kazete imate 5 sekudni da se vratite u vozilo i bjezite, nego odmah pucate, la budi realan brate, znas kako mi bude krivo kad pokusavam da rp-am ali desi se ovo, pobiju nas ko zadnju gamad...

Itachi Fushiguro

Anti-Sticalica
Player
Vidis ti sam kazes imate 5 sekundi, sam to kazes za sebe, ja sam ispao covjek ganjao te, i zaustavio na autoputi i ko covjek izadjem da Vam brojim sa kolegom, medjutim vi odmah rafal saspete, eto brate moj, pa kakav je to roleplay ako cu ja da odmah ubijem nekog gradjanina, trebam da izadjem i brojim ti, da ti dam priliku da se predaš u tom brojanju, isto tako i vi ste trebali da izadjetr iz vozila i kazete imate 5 sekudni da se vratite u vozilo i bjezite, nego odmah pucate, la budi realan brate, znas kako mi bude krivo kad pokusavam da rp-am ali desi se ovo, pobiju nas ko zadnju gamad...
brisi ovo denza povuci je samo

Mika Rysh

Player
Player
Ovu žalbu ostavljam kuratorima neformalne organizacije, svaki naredni offtop komentar će biti kažnjen!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom