By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pitajte denzu sto je otpusten i otjeran iz fiba i SAHP-a ,naravno zbog kradje i blacklistan, evo sada gradi istu karijeru u LSPD-u .Ugašen ti je motor prije mosta gdje nije geto, 25 minuta si nas bejtao, tako da...
Dobar vic, hahah ti si šprdancija od igracapitajte denzu sto je otpusten i otjeran iz fiba i SAHP-a ,naravno zbog kradje i blacklistan, evo sada gradi istu karijeru u LSPD-u .
Ti ljubavi moja nikad neces biti slican meni, nikad nisi ni imao karijeru, niti si bitan 1% , radio si u jednoj drzavnoj org i to je to, al drago mi je sto me velicas i brines se o meni, ti dok sam ja ovdje neces vise nikad biti clan drzavne org, mozes biti jedan dan i to je topitajte denzu sto je otpusten i otjeran iz fiba i SAHP-a ,naravno zbog kradje i blacklistan, evo sada gradi istu karijeru u LSPD-u .
pa nesmije me hapsit u geto ako nema korumpciju malo pravila procitat i pov nemam duzi i ovo je sasvim dovoljno da se vidi dje me je uhapsio.Koje je to Generalno Pravilo da ne sme ili ne moze se hapsiti u geto? Biografija vise ima veza sa oslobadjanje nego hapsenje.
Nije off topic nego stvarno me zanima
i nisi mi ugasio motor nego si se zabio u mene da ja izletim te si me vezao odmaUgašen ti je motor prije mosta gdje nije geto, 25 minuta si nas bejtao, tako da...
Jasno se na snimku vidi, da si 50 metara od geta uhapsen, ugasen motor, i bejtanje zadnjih 15,20 minuta, al hajde gori sam ja sto se ubjedjujemi nisi mi ugasio motor nego si se zabio u mene da ja izletim te si me vezao odma
kokii kad cemo 1na 1Hapseme u sred geta a nemaju korumpciju
ovo je sasvim dovoljan pov sto sam stavio vec da se vidi da ,me hapsi usred geta ja duzi pov nemam i smatram da je ovo dovoljno vi pprocijenite
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Ispravite naslov zalbe
Dostavite POV od pocetka situacije
Imate rok 12h