.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!reko sam da idem i ako vide da idem ne sme da me ubijajuDruže jel tebi dobro, brojano ti je 5 sekundi od troje ljudi i još kažeš ne smete da me ubijete u green zoni ahahah koj si ti majstor
Ne lupetaj, vrtiš se tu kao na ringišpilu da bi se vratio po padobran ako odustanemo.. Da sedneš u kola i uzmeš padobran mogao si da bežiš u vodu npr.reko sam da idem i ako vide da idem ne sme da me ubijaju
imao si 5 sekundi da odes i da li si otiso ili si ostao na istoj lokacijireko sam da idem i ako vide da idem ne sme da me ubijaju
1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti | Zatvor 120 minimao si 5 sekundi da odes i da li si otiso ili si ostao na istoj lokaciji
baš si mi pametan ja skočim i dobijem za failNe lupetaj, vrtiš se tu kao na ringišpilu da bi se vratio po padobran ako odustanemo.. Da sedneš u kola i uzmeš padobran mogao si da bežiš u vodu npr.
nisi pobego1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti | Zatvor 120 min
kao što vidiš krenuo sam da bežim
krenuo da bežimnisi pobego
Rp2Win ako skoci u voduNe lupetaj, vrtiš se tu kao na ringišpilu da bi se vratio po padobran ako odustanemo.. Da sedneš u kola i uzmeš padobran mogao si da bežiš u vodu npr.
Paco ti nisi kompetentan da bilo sta komentarises. Kad naucis pola 1 pravila javi se da pricamoRp2Win ako skoci u vodu
kako da dobijes za fail ako si pobegao ? a ne ovako pravis se pametan ides ka kolima i to lagano bez straha da bi seo i uzeo padobran, e pa ne moze bato zajebao si se malo mogao si da bezis bilo gde pesaka a ne da ides ka kolimabaš si mi pametan ja skočim i dobijem za fail
nisi udovoljio o tome se i radi, receno ti je da bezis a ne da vozis ... a ti upravo ides ka kolima umesto da bezis pesaka bilo gde.. i logicno da ce da te rokne bilo ko da ne bi seo u kola i uzeo padobran.1.12 Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti | Zatvor 120 min
kao što vidiš krenuo sam da bežim