Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16498
Players nickname
Pinki Panich
Administrators nickname
Mujo Abraham
Date
Nov 5, 2023
Time
00
Proofs
X

tompush5

Player
Player
Pre svega jedno veliko poštovanje,

Pa da krenemo polako

Ja sam imao svoj forum koji je banovan za spam,a dok je on bio pri zabrani ja sam napravio novi i jednog dana sam dobio ban u igrici gdje sam pisao sa foruma 2 ne sa 1 jer sam na njega i zaboravio.Nisam dugo koristio forum ali sam htjeo da probam aplikaciju za admina jer nisam kršio od UN-bana pravila a ni prije.Napravih ja forum jer nisam znao sifru od ovih i kada sam se prijavio dobio sam odgovor “novi forum nalog” na sta sam odmah pitao Aldina sta znaci i da mi malo pojasni.Rekao mi je da ja posjedujem već nekoliko foruma na sta sam ja odgovorio “to je istina ja imam 2 foruma za koje ne znam sifru i da sam napravio novi koji je ovaj na kojem sam dobio ban za multi”.Aldin je rekao da se obratim nekom od chief administratora sto evo i radim.Prije nego sto sam pisao za unban pojavljivali su se lažni forum nalozi koji su zahtijevali Black-listu sa servera ili pokušavajući da vrijedjaju administraciju.Lako sam otkrio koje jer mi je nakon 1 minute pisao da li sam to ja na forumu sto je i logično postavljeno u 30 u 31 sam dobio na Discord poruku.Voleo bih da ja mogu da zadržim ovaj ili nije bitno koji za main forum nalog da ne spada u taj “multi”.Pitao sam i Tefu administratora i rekao mi je da je to nemoguce uraditi ali evo da pokušam jer mi je potreban forum kako bih održavao svoj akaunt u igrici.Pogledaj i dm na discordu mare2988 pa i tu malo pročitaj da sam odgovoran igrač.Voleo bih da mi date da koristim jedan forum koji mi je main.

S poštovanjem

Pinki Panich

Status
Not open for further replies.
Top Bottom