Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12855
Players nickname
Djebron Wbear
Administrators nickname
Michael Goat
Date
Nov 5, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/DUC7qx3

Andrej Wbear

🪄
Player
Dobro vece postovani Mujo/Abrahame. "Administrator" pod imenom Michael Goat ocigledno nije bio tu od pocetka situacije, te samim tim ne znam kako je mogao da zakljuci i donese odluku da mene jaila. Od pocetka situacije govorim kako sam povredjen i kako ne mogu da se brzo krecem, te samim tim samo hodam. Admin kaze da sam kaznjen zato sto nisam pobegao odatle i sto sam se vratio na mesto roba, nisam pobegao jer sam samo hodao kroz moj rp se desila povreda te nisam trcao i nije mi jasno kako da trcim kada sam pre 2 minuta bio ranjen i u nesvetsti. A vratio sam se na mesto robanja zato sto sam na telefonu video da mi je tu ostao auto sa vrednim stvarima, te sam se zrtvovao i isao da spasem svoje vredne srvari. Nije mi jasno koliko neko moze da bude ogranicenih shvatanja za roleplay i da ne sagleda situaciju. Opet napominjem da sam od pocetka rp-a glumio povredu i da postoji razglog za svaki moj postupak. Ugodan ostatak veceri.

Andrej Wbear

🪄
Player
+Ako se izpostavi da nije moga greska, ne zelim da admin bude kaznjen nego samo da mu se skrene paznja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom