Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40872
Players nickname
Johnny Zec
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Oct 15, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/iQY7p0l https://imgur.com/a/XjRTi3k

Johny Abyss

Senior Administrator
Senior Administrator
Pozdrav Mujo, rekli ste u prosloj zalbi da nisam naveo ni jedan dokaz. Evo ovde cu postaviti sve dokaze i obrazloziti ih. U prvoj slici se vidi da sam najavio ulazak prvo Kristini, mislio sam da mogu bilo kom senioru, medjutim ona me je uputila kod Abrahama nakon cega sam se ja izvinio Kristini i otisao da napisem poruku Abrahamu. U drugoj slici se vidi da sam Abrahamu poslao poruku i da sam mu objasnio sta i kako medjutim kao sto sam u prosloj zalbi naveo do dana danas nisam dobio odgovor. Mi smo nakon toga usli jer sam morao da produzim stan jer su mi sve stvari u njemu i nisam zeleo da izgubim toliko vredne stvari. Krivo mi je zaista sto sam dobio ban ali sve sto treba vec je napisano u prosloj zalbi, ovde samo postavljam dokaze sada jer ste zahtevali to.
Hvala na razumevanju, sve najbolje !

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Niste mi obrazlozili kako ovo nije vas twink, ovaj ulazak sto nije odobren niste smijeli da ulazite dok Abraham ili ja ne odobrimo.

Johny Abyss

Senior Administrator
Senior Administrator
Niste mi obrazlozili kako ovo nije vas twink, ovaj ulazak sto nije odobren niste smijeli da ulazite dok Abraham ili ja ne odobrimo.
Nije twink jer ovaj nalog i nalog mog druga koj je dobio ban za 1.1 (main) nemaju nikakve konekcije.. Pomesale su se ip adrese/lokacije zbog toga sto sam morao preko njegovog racunara da udjem, zato verovatno pise da je ovo twink a njegov nalog main. A sto se tice odobrenja Abraham nije odgovarao a svi su mi rekli da ste Vi na odmoru i da se javim Abrahamu. Ja se najsikrenije izvinjavam jos jednom zbog svega i obecavam da se nece ponoviti takva moja greska.

Johny Abyss

Senior Administrator
Senior Administrator
I da samo jos jednu stvar da dodam.. usao sam na moj Grand nalog preko njegovog Social Cluba jer smo preko njegovog racunara usli, sto je apsolutno moja greska. Priznajem u potpunosti sam zaboravio na to. Izvinjavam se jos jednom, u potpunosti je moja krivica. Nece se ponoviti.

Nixa Simba

Odbijeno, nikakvi dokazi nisu dostavljeni

Status
Not open for further replies.
Top Bottom