SVE SE VIDI U POVU
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zapravo nekog sam vec okacio za cl od vas ko je pao nisu ga stigli dovrsit i u zatvoru cl, stavicu ceo pov i tjthahahhaha barte to ti je warn na fam sta radis
Ljudi pokusavaju da ga robaju covek ima 3 puske na glavi zove pojacanje da dodje na tacku bez straha za zivot pritom ne radi sta mu se kaze pravi se lud i vi ocekujte da neko ima strah od vas koji ne znate osnovna pravila i pametujete ovde nesto a hocete neki RP....naso sam ja pov, okacicu, dovrsavas, pucas bez br i nemate strah jer je nasih doslo vise
pojacanje je bilo pozvano prije no sto sam imao i 1 pusku na glaviLjudi pokusavaju da ga robaju covek ima 3 puske na glavi zove pojacanje da dodje na tacku bez straha za zivot pritom ne radi sta mu se kaze pravi se lud i vi ocekujte da neko ima strah od vas koji ne znate osnovna pravila i pametujete ovde nesto a hocete neki RP....
2 PUSKE SI IMO NA GLAVI I ZOVES POJACANJE NA RADIO AHAHAHAHHApojacanje je bilo pozvano prije no sto sam imao i 1 pusku na g
A kako ti veliki stručnjače rp-a zoveš pojačanje a oduzeta ti komunikacija?? Jel su to neki mađioničarski trikovi, ako jesu da me naučite plspojacanje je bilo pozvano prije no sto sam imao i 1 pusku na glavi
brate pojacanje je pozvano odma kad sam stao (nemam puske) uzimam i zovem pojacanje ja kad sam pozvo i izasto sam odma kad sam imo puske na glavi a tvoji NPCovi koji se trstaju kad padnu i rade CL u zatvoru?A kako ti veliki stručnjače rp-a zoveš pojačanje a oduzeta ti komunikacija?? Jel su to neki mađioničarski trikovi, ako jesu da me naučite pls
Imaš strah za život i ti stižeš da zoveš pojačanje. Nabili ti cevi u facu i ti kao supermen zoveš ahaha. A ti moji npcijevi su te raščmarili kao i ceo tvoj šaht i tek će.brate pojacanje je pozvano odma kad sam stao (nemam puske) uzimam i zovem pojacanje ja kad sam pozvo i izasto sam odma kad sam imo puske na glavi a tvoji NPCovi koji se trstaju kad padnu i rade CL u zatvoru?
Preispitaj se momakbrate pojacanje je pozvano odma kad sam stao (nemam puske) uzimam i zovem pojacanje ja kad sam pozvo i izasto sam odma kad sam imo puske na glavi a tvoji NPCovi koji se trstaju kad padnu i rade CL u zatvoru?