Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P 6.16 I ID 30021,43131 FEARRP I ID 30021

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41732
Players nickname
Goran Lukic
Suspect ID
30021,43131
Date of violation
Nov 7, 2023
Time of violation
000
Proofs
https://www.youtube.coCi-DMk

Zovac09

Player
Player
naso sam ja pov, okacicu, dovrsavas, pucas bez br i nemate strah jer je nasih doslo vise

Don Kapucino

Player
Player
naso sam ja pov, okacicu, dovrsavas, pucas bez br i nemate strah jer je nasih doslo vise
Ljudi pokusavaju da ga robaju covek ima 3 puske na glavi zove pojacanje da dodje na tacku bez straha za zivot pritom ne radi sta mu se kaze pravi se lud i vi ocekujte da neko ima strah od vas koji ne znate osnovna pravila i pametujete ovde nesto a hocete neki RP....

Zovac09

Player
Player
Ljudi pokusavaju da ga robaju covek ima 3 puske na glavi zove pojacanje da dodje na tacku bez straha za zivot pritom ne radi sta mu se kaze pravi se lud i vi ocekujte da neko ima strah od vas koji ne znate osnovna pravila i pametujete ovde nesto a hocete neki RP....
pojacanje je bilo pozvano prije no sto sam imao i 1 pusku na glavi

Zovac09

Player
Player
A kako ti veliki stručnjače rp-a zoveš pojačanje a oduzeta ti komunikacija?? Jel su to neki mađioničarski trikovi, ako jesu da me naučite pls
brate pojacanje je pozvano odma kad sam stao (nemam puske) uzimam i zovem pojacanje ja kad sam pozvo i izasto sam odma kad sam imo puske na glavi a tvoji NPCovi koji se trstaju kad padnu i rade CL u zatvoru?

Tobias Rieper CREW

Player
Player
brate pojacanje je pozvano odma kad sam stao (nemam puske) uzimam i zovem pojacanje ja kad sam pozvo i izasto sam odma kad sam imo puske na glavi a tvoji NPCovi koji se trstaju kad padnu i rade CL u zatvoru?
Imaš strah za život i ti stižeš da zoveš pojačanje. Nabili ti cevi u facu i ti kao supermen zoveš ahaha. A ti moji npcijevi su te raščmarili kao i ceo tvoj šaht i tek će.

Fico Moncler

Player
Player
Nakon pregleda dokaza ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite validan youtube link, jer ovaj ne radi rok 8h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom