Policija ne zna sta je sirena a sta rotacija presekli su na punoj traci zbog moje spore voznje a vozio sam 90km/h sto znaci da su oni prekoracili brzinu to se cuje u videu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Premtoajte na 2:15 da bi videli snimakPolicija ne zna sta je sirena a sta rotacija presekli su na punoj traci zbog moje spore voznje a vozio sam 90km/h sto znaci da su oni prekoracili brzinu to se cuje u videu.
video se uploada na yt
MG na discordu...na 2:20 video krece
Krsis pravilona 2:20 video krece
Izrezao sam snimak jer sam snimao put u cuzu ali postujemKrsis pravilo
6.17 Zabranjeno je koristiti OBS i bilo koji sličan softver za snimanje. Svi slojevi moraju biti snimljeni. | Zabrana 30 dana
Crn ekran se vidi kada snimas samo igricu i uradis alt + tab.
kazete da sam sporo vozio na snimku a sad pricas jer sam brzo vozio o cemu pricamo?Neznam burazeru za sta si nas ti okacio mi smo te zaustavili jel si vozio brzo i sto nas ne slusas, i jos pricas na Bubici (Diskordu), mi smo noramlni policajci ko i svi ostali i imamo razlog zasto te hapsimo..
Prvo nije obs nego nvidia clip a drugo na 2:43 premotaj i slusaj ali okej prestajemo raspravugdje se cuje da smo to rekli snimas preko OBS krsis pravila i jos pricas na discordu, uhapsen si jer nisi tjeo lepo razgovarati sa nama i nisi nas sluprvo nije