like me puca dok sam u animaciji.
Molim da neko kazni ovo.
Molim da neko kazni ovo.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo pov za boljom rezulucioj da se vidi idŽalba na razmatranju!
okaci slobodno tvojih 60 dana za mojih par sati u demorgan nije nistaDruze Ajde stavi ceo pov od početka rek’o ti moj drug(8506ID) da smo iz pd a vidiš da nosimo pancire iz marabunte i rekao sam ti ne dizi a ti dizes sta da ti radim kad ne razmišljaš
kako to ima veze lepo se vidi taj deo situacije gde me lik puca u animaciji radi ba nema veze sa pocetkom situacijeNakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu!
- Dostavite POV od početka situacije
- (Rok za dostavljanje POV-a je 3h)
Kakv BA druže lepo si video da nosimo pancire iz marabunte a ti ništa ne uradiš po tom pitanju oboje smo naurozani i kazem ti ne dizi i ti ga dizes i ne razumem sta ti tu nije jasno ali okkako to ima veze lepo se vidi taj deo situacije gde me lik puca u animaciji radi ba nema veze sa pocetkom situacije
jao vidi se da ne znas pravila,jedino mogu da ga ne dizem ako sam bolnicar a to sto ste vi radila uopste mi ne govori da ga ne dizem nije bila niti pucnjava niti nista i nisam ni video pancireKakv BA druže lepo si video da nosimo pancire iz marabunte a ti ništa ne uradiš po tom pitanju oboje smo naurozani i kazem ti ne dizi i ti ga dizes i ne razumem sta ti tu nije jasno ali ok
Vidiš 2 naurozana lica sa pancirima a ti dizes tvog kolegu nije mi jasno gde je tu BA??
Ahahaha kažeš da ja neznam pravila a cek ti se ne bojiš za zivot zato sto smo nas dvojica sa pancirima i pištoljima u rukama a ne bojiš se za zivot?????jao vidi se da ne znas pravila,jedino mogu da ga ne dizem ako sam bolnicar a to sto ste vi radila uopste mi ne govori da ga ne dizem nije bila niti pucnjava niti nista i nisam ni video pancire