Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12855
Players nickname
Andrej Wbear
Administrators nickname
Doky Ryhs
Date
Nov 10, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/527079/

Andrej Wbear

🪄
Player
Dobro vece postovana administraciju, dobio sam warn za 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori. Jesam ga ubio ali sa dobrim rp razlogom i brojanjem 5 sekundi kao sluzbeno lice. Ne vidim nista prekrseno jesam ga ubio ali sa rp razlogom i brojanjem 5 sekundi.

Andrej Wbear

🪄
Player
+ Sluzbeno lice ima pravo da usmrti neko lice u zelenoj zoni ako mu je brojao 5 sekundi i obavestio je lice da je clan drzavne organizacije.

Dobro vece postovana administraciju, dobio sam warn za 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena /Upozori. Jesam ga ubio ali sa dobrim rp razlogom i brojanjem 5 sekundi kao sluzbeno lice. Ne vidim nista prekrseno jesam ga ubio ali sa rp razlogom i brojanjem 5 sekundi.
dobro vece administracijo kacio sam ga sa razlogom nijedan sluzbenik nemoze da mi broji bez razloga te da me pretrazujete dok nemam podignute ruke nezelim uvopste da mu se makne warn i zasluzijio si ga sto se kaze NA GRESKAMA SE UCI takoda sledeci put pazi sakim se salis

Andrej Wbear

🪄
Player
+ Nisam pretrazivao ja , i imao sam razlog.

Zelim da se svaka sledeca poruka koja nije od mene ili administatora kazni

+ Nisam pretrazivao ja , i imao sam razlog.

Zelim da se svaka sledeca poruka koja nije od mene ili administatora kazni
decko sta ti mislis da samo ti smes ovde da pises izvini ti mislis da si ti bog e ne nisi kao kao sto si ti napiso jeste istina je ti nisi pretrazivo nego je tvoj drug a ti si me ubijo bez razloga te nisi izdo zahtev da se pomerim te si me time ubijo opet bez razloga a sto se kaze oko za oko zub za zub vidimo se nekad kasnije zz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom