You can see bug abuse clearly in POV but for the Gen Rule 3.1 and Gen Rule 3.2 I'm requesting a Turkish admin.
pov1:
pov2:
pov3:
gen 3.1:
pov1:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Amına koydugumun ucube orospu cocugu sen bir ucube dizi karakteri degilsin akilli ol sanayidfen cik azicik hava al aptal orospu evladi seniAlicim
Ali lütfen kızma bana bunların hepsi senin için.O tares ve Vayne rakı gibi orospu çocuğu olma diye.Guveniyorum sana birlikte aşacağız bu LGS yi oğluşum.
Ali şuanda gidiyorsun ve o lgsye hazirlaniyorsun yoksa artık roblox,minecraft girmene izin vermicem oğlum.Agzina acı biber sürerim bak.Gunde 30 sayfa kitap okuyoruz rutine devam tamammi oğluşum öpüyorum seniAmına koydugumun ucube orospu cocugu sen bir ucube dizi karakteri degilsin akilli ol sanayidfen cik azicik hava al aptal orospu evladi seni
Senin o ananı yerden yere vurur öldürürüm orospu evladı ananı ineklere siktiririm amina kodumun evladiAmına koydugumun ucube orospu cocugu sen bir ucube dizi karakteri degilsin akilli ol sanayidfen cik azicik hava al aptal orospu evladi seni
Cengo sanayiye devam aslanim benim istedigin bisikleti alicaksinAli şuanda gidiyorsun ve o lgsye hazirlaniyorsun yoksa artık roblox,minecraft girmene izin vermicem oğlum.Agzina acı biber sürerim bak.Gunde 30 sayfa kitap okuyoruz rutine devam tamammi oğluşum öpüyorum seni
Hadi oğluşum benim sendeyim babanı gururlandirCengo sanayiye devam aslanim benim istedigin bisikleti alicaksin