Sve u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Na povu se vidi da sam bio van zone prije pocetkaEvo za Dragana
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Mole se
ID - 28794 Da dostavi POV od pocetka eventa(pre pocetka)
ID - 28227 Da dostavi POV od pocetka eventa(pre pocetka)
ID - 33548 Da dostavi POV od pocetka eventa(pre pocetka)
Imate 8h
Svaki OFF TOPIC Ce biti kaznjen
sve 5 vidi se na povu,nema potrebe da se vrijedjamo ko kakvi debiliCak sam i zadnji uso na livnicu vidi se na povu SVE
kralju sve je to gdje se dogodi u 2 3 sekunde,i ne vidim sta je toliki problem traziti od nekog pov i dostaviti taj pov bez vrijednja.ne glumim ja nista, ja sam nista. Samo ti kazem da si najveci debil na kojeg sam do sada naisao. Ne mogu vjerovati da ulazis u krug kroz 2,5-3 sekunde i kad udjes u fabriku pa me vidis unutra, da mi pov trazis. Ne bi ti sad nista rekao ali ovo si uradio vec 3-4 puta
Ivane molio bih da kaznis ovo vrijednjae debilu i slicno,ocigledno se ovdje vise nitko ne zna ponasatiNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Mole se
ID - 28794 Da dostavi POV od pocetka eventa(pre pocetka)
ID - 28227 Da dostavi POV od pocetka eventa(pre pocetka)
ID - 33548 Da dostavi POV od pocetka eventa(pre pocetka)
Imate 8h
Svaki OFF TOPIC Ce biti kaznjen
i Porodicu spominje u videu ovaj jedan treba to sve kazniti . Samo ih kaci dragane kad znaju i oni za glupost da kacei molio bih
Ivane molio bih da kaznis ovo vrijednjae debilu i slicno,ocigledno se ovdje vise nitko ne zna ponasati
Tvoje mijesanje je vec off topic. Ja ne trazim na glupost pov, gotovo nikada nikoga nisam trazio preko forumai Porodicu spominje u videu ovaj jedan treba to sve kazniti . Samo ih kaci dragane kad znaju i oni za glupost da kace
Nauci pravila prvo spominjo sam roditelje na diskordu tako da nisam reko in game.I niko nije trazio tvoj komentar.i Porodicu spominje u videu ovaj jedan treba to sve kazniti . Samo ih kaci dragane kad znaju i oni za glupost da kace
Izvinjavam se nas je bilo 4sve 5 vidi se na povu,nema potrebe da se vrijedjamo ko kakvi debili