konstanto meubijaju u igrici ...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!U sta da ispravim naslov..Ispravite naslov
rok 12h
Ja sam tek novi ovdje a ocito po vasi pravilima nas mogu tko kako hoce zezat ubijati..... Bas je fora vas rp..... Oticu na kraju dalje igrat doslovno me maltretiraju ubijaju konstantno i vama kao da je sve to 5.....U sta da ispravim naslov..
Pogledajte- https://gta5grand.com/forum/threads/13641/ ,tu vam je sve objasnjeno kako popuniti zalbu da bude u ispravnom formatuJa sam tek novi ovdje a ocito po vasi pravilima nas mogu tko kako hoce zezat ubijati..... Bas je fora vas rp..... Oticu na kraju dalje igrat doslovno me maltretiraju ubijaju konstantno i vama kao da je sve to 5.....
Nije POV od pocetka situacije,nece ti se uvazitiJa sam tek novi ovdje a ocito po vasi pravilima nas mogu tko kako hoce zezat ubijati..... Bas je fora vas rp..... Oticu na kraju dalje igrat doslovno me maltretiraju ubijaju konstantno i vama kao da je sve to 5.....
G.P 6.15 I ID 5573Pa sta da na pisem Dm il koji vrag video je duzinod minute...
A ja bih ti preporucio da procitas pravila. Prije nego sto pocnes da igras igricu.Pa sta da na pisem Dm il koji vrag video je duzinod minute...
Nema veze sto je duzi od minute,nije situacija od pocetka,on te puca ali admini ne znaju sta se desilo pre toga,mozda je on tebi izdao zahtev pa te ubio,zato kazem,mora uvek od pocetkaPa sta da na pisem Dm il koji vrag video je duzinod minute...
Nitko me nije na nista upozorio dosao je i ubio me bez razlogaG.P 6.15 I ID 5573
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Mora barem 20 sekundi ranije,da se vidi da on dolazi,mi ne znamo dal je sa razlogom il ne.Nitko me nije na nista upozorio dosao je i ubio me bez razloga
G.P 6.15 | 5573U sta da ispravim naslov..
Samo preimenuj kako sam ti napiso i taj ce igrac dobit kaznuNije nikakav zahtjev samo je stao i pucao u mene nista vise..
Igrac nece dobiti kaznu,nije pov od pocetka situacije,znam sta ti kazem,to se ne vidi,mozda je pre tvog klipa to reko al nisi snimio,admini to ne znaju i trazice ti povNije nikakav zahtjev samo je stao i pucao u mene nista vise..