Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28427
Players nickname
Coby Redington
Administrators nickname
Teo Elkhabib
Date
Nov 13, 2023
Time
00:18
Proofs
https://ibb.co/PZtM9qf

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovanje.

Pitao sam fino/kulturno kako se trka u uličnim trkačima, što je pitanje vezano za club chat, a dotični admin koji jedva čeka da nekog mutira, mutirao me bez da je pročitao šta sam uopšte napisao, a na tiket i ne odgovara. Očigledno radi copy/paste admin komande i 'lijepi' kazne kome stigne.

Ovo nema smisla, ja sam rank 2 u trkačima i ništa ne znam nit sam nekad nešto radio u clubovima (jer nemam iskustva sa tim) i kad pitam dobijem mute?

Pa za šta služi taj chat, trebate ga ugasiti?

Traženje pov-a i drugih gluposti sa kojim se krši MG ne kažnjava se uopšte, dok se pitanja vezano za club u kojem se nalazimo (čiji smo član) kažnjavaju.

Ps. naknadno mi je skinuo mute, ali očigledno ne čita i ne vidi razliku između MG, off topic i oglašavanja putem club chata pa bih zamolio da mu se na to ukaže pažnja.

Svako dobro.

Coby Redington

Player
Ps. neka vam admin pokaže pov kako nekog kažnjava za kršenje pravila u club chatu, a nekog "preskače" iz njemu poznatih razloga. Sami ćete se lično uvjeriti u ono što pričam.

Više puta mu je ukazano na to, ali on jednostavno tjera po svom i nekog kažnjava bez razloga, a nekog ne želi da kazni uopšte.

Svako dobro želim.

Coby Redington

Player
Slika sa tiketa Snimka-zaslona-2023-11-13-003901 hosted at ImgBB gdje se jasno vidi da određene ID-eve neće da mutira iako MG-aju u club chatu + namjerno ne odgovara na tikete gdje mu se ukaže na grešku iako je online (tu) čim dijeli kazne kako god poželi + radi target spec.

Napišu mu na club chatu u situaciji od prije "mutiraj Coby-a", on mutira mene, a tog što je napisao "mutiraj Coby-a", nije mutirao za MG?

I tako dalje, i tako dalje, puno grešaka, puno ignorisanja od strane dotičnog admina.

Synx

Player
Player
Ja bi hteo neki veci cin da posmatrova ovih ne profesionalni administratori ne znaju da radu kako sto treba i neznam kako prodju na ispitvanje primer meni se desilo da me vredja admin evo vam pov vec kazneno lice za sve
, I bi reko vecim cinova da napise sve pravila na discordu a sta ne sme i sme da se napise, a ne da se kaznjava ko kako oce i kako mu dodje, ima velika ne profesionalnost i pitas nesto u igrici izmisluju novih pravila. Primer pitam jedan administrator dali sme se radi animacije na eventa jedan mi kaze da drugi ne a treci opet da a nije vam navedeno u pravila dali sme ili nesme. Hvala vam evo vam jos jedan veliki primer ne profesionalnosti kako moze da stoji administrator na kamenelom gde padne i stavi svkaog za PG ili CR kad neko vozi autom 540 po cesti i pukne se u kamen gde nije mu ocitano i odman ga salje za PG ili CR ili za VDM dok neko radi. I svaki kamenelom neki administrator stoji i samo stavi u jail. Hvala.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom