Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21771
Players nickname
Miki Johnson
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Nov 14, 2023
Time
16:43
Proofs
https://imgur.com/a/bVPxeXF

Miki Johnson

Player
Player
Pozdrav, dobio sam ban za 1.7 tu je riječ o greški ja nisam ništa dobijao na poklon nego sam prodavao battle pass propusnice nisam mogao da to radim preko skripte nego sam decku kupio BP i on bi mi poslao na banku pare to sve ima u logovima nisam bio siguran da se to moze raditi i pitao sam Muju evo i dokaz: Nije mi bila namjera prekršiti niti jedno pravilo ja sam za svaku transakciju preko 5 mil (bilo ih je par ne sjećam se tocno). Hvala na razmatranju i pravednoj odluci.

Miki Johnson

Player
Player
Video od 2 transakcije gdje sam prodavao BP dvojici oni su ih sačuvali i poslali su mi

Miki Johnson

Player
Player
To je prijava na tvog brata koji je priznao javno na forumu da je dijelio account sa tobom i da si mu ti (u tekstu spomenut kao njegov brat) palio skriptu za pretraživanje dok je on spavao.

Sve navedene tvrdnje su pod znacima navoda, jer se sa njima citira tvoj brat Miki koji je priznao da si mu ulazio na account i palio skriptu za pretraživanje dok je on spavao.

Samo mi nije jasno kako još uvijek niste banovani za G.P 1.1. jer je očigledno da ulazite jedan drugom na accounte i palite skripte i kojekakve gluposti, što je detaljno i precizno priznao tvoj brat Miki na ovoj žalbi: https://gta5grand.com/forum/threads/482328/

Izbjegavate ban za 4.1 iako ste krivi, priznajete 1.1 iako ste krivi, a o 1.7 da ne pričam, tu i porez izbjegavate, što se može čuti na pov-u iznad kada Miki kaže: "prebaci preko banke manji je porez".

Na 1:44 se sve jasno čuje:
"pošalji baš na bankovni u banci mislim da je manji porez".

Ovdje se radi i o direktnom izbjegavanju poreza, što ste zaboravili spomenuti?
Kqo prvo nije ulazi na acc kad sam ja vec bio ingame, nego je podigao samo igricu i skripta je bila upaljena nije igrao na mom acc, a kao drugo kako smo mi zaobilazili porez kad je išlo preko banke i nije moglo drugacije? A kao drugo de manje tu laži i idi radi nesto u rl

Miki Johnson

Player
Player
Kqo prvo nije ulazi na acc kad sam ja vec bio ingame, nego je podigao samo igricu i skripta je bila upaljena nije igrao na mom acc, a kao drugo kako smo mi zaobilazili porez kad je išlo preko banke i nije moglo drugacije? A kao drugo de manje tu laži i idi radi nesto u rl
Bila je otvorena skripta i igrao je Lol na mom laptopu nije radio nista ig samo podigao igricu. Lp

Miki Johnson

Player
Player
I nema potrebe da mi dijelimo acc i moze se provjeriti sve nikada on sa svog kompa nije ulazio na moj acc uvijek sam ja bio taj koji je ulazio na acc preko mog social club-a, i preko iskljucivo mog laptopa. Hvala doviđenja.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Ova transakcija nije odradjena kako treba, posto vam je admin ingame rekao pogresno kazna ce vam se skinuti

Status
Not open for further replies.
Top Bottom