IC pisanore nego sto sam napustio grad za veceras,odlucio sam da se vozam malo po gradu i ovako nisam imao preca posla,zaustavlja me LSPD stajem sve 10/1O dolazi mi zombi pitam ih smem li ga ubiti da ne bi doslo do zabune zasto sam krenuo pucati,umirem od zombija,dize me kolega,a zatim dolaze dve nepoznate osobe i krecu da CB,lepo i fino sam im 5 sekundi izbrojao ali nisam zeleo pucat zato sto nisam u uniformi,dajem kolegi legitimaciju[zato sto je nosim kod sebe,zato sto mi je potrebna kada dolazim na smenu kako bih se legitimisao, i dobio dozvolu da prodjem kontrolu,da li sam sluzbeno lice i da li sam clan vlade].Nakon sto sam ubio vozaca brat iz familije mu je pomogao i pruzao mu prvu pomoc,ustao je naglo i krenuo rafalati po meni.
OOC pisano:Ceo dan sam na grandu, i odlucio sam da pre nego sto ugasim[pre nego sto legnem da spavam]uzmem malo da testiram NOVO auto iz BP koje je po meni 10/10[Snimao sam jer sam zeleo pokazati snimak prijateljima koliko je vozilo interesantno kreirano],zaustavlja me LSPD se super a onda, dolaze momci kako bi beitovali[pomislili su da ja ne kacim],poceli su pametovati tako da sam odradio [RP 10/10], izbrojao sam im dva puta 5 sekundi da se udalje[nisu zeleli pa sam jednog ubio],nakon sto sam ubio vozaca, njegov poznanik mu je pomogao, LSPD se udalji[neznam zasto,njihova odluka],momak je krenuo da se smeje i elekvidirao me[BEZ BROJANJA]
Pravila koja sam ja uocio da su prekrsena.
Su:40372:GP 6.15 i FearRP.
34289:GP 3.1 .
OOC pisano:Ceo dan sam na grandu, i odlucio sam da pre nego sto ugasim[pre nego sto legnem da spavam]uzmem malo da testiram NOVO auto iz BP koje je po meni 10/10[Snimao sam jer sam zeleo pokazati snimak prijateljima koliko je vozilo interesantno kreirano],zaustavlja me LSPD se super a onda, dolaze momci kako bi beitovali[pomislili su da ja ne kacim],poceli su pametovati tako da sam odradio [RP 10/10], izbrojao sam im dva puta 5 sekundi da se udalje[nisu zeleli pa sam jednog ubio],nakon sto sam ubio vozaca, njegov poznanik mu je pomogao, LSPD se udalji[neznam zasto,njihova odluka],momak je krenuo da se smeje i elekvidirao me[BEZ BROJANJA]
Pravila koja sam ja uocio da su prekrsena.
Su:40372:GP 6.15 i FearRP.
34289:GP 3.1 .