Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za Bloods Street Gang I Teo Ahil

Rejected
Status
Not open for further replies.

Teo Elkhabib

Fire Feeding 🔥
Player
Joined
Jun 16, 2022
Messages
798
Informacije



Vaše ime u RL:Slavko







2.Vaše Godine:16







3. Vremenska zona: GMT+1







4. Prosječna aktivnost na dan: 8 do 10 sati







5. Vaš Diskord: .katai.







6. Vaše Ingame ime:Teo Ahil







7. Vaš ID:43007





Dodatne Informacije



  1. Leader za Bloods Street Gang


2. Zašto želite da budete lider ove specifične organizacije.







  • Želim da postanem vođa Bloods jer želim da svoju bandu učinim aktivnijom da geto bude pun. Imam dobro znanje o bandama i mogu da garantujem da ne kršim nikakva pravila i mogu da napravim Bloods kao aktivnu bandu i mogu da nateram svoje članove da prisustvuju događajima.








  • Bloods biram zato što se u njegovom HQ osećam kao moj dom i centar je geta i ono što je najvažnije što volim boju bande, ove stvari me teraju da postanem vođa ove specifične organizacije, a ja sam bio curator Bloodsa i Marabunte u prošlost i pretpostavljam da mogu prilično dobro da se nosim sa ovom organizacijom sa svojim dobrim znanjem i mojim iskustvom.








  • Ne samo da pokazujemo aktivnost i činimo je 100% već ćemo takođe raditi maksimalne pljačke prodavnica i pljačke na autoputu kako bismo učinili RP zanimljivim. Takođe imam najboljeg vođu za Turfove koji neće praviti greške u napadu i odbrani.








  • Verujem da mogu da vodim i inspirišem tim da pruži sve od sebe i pokuša da ostvari ciljeve. To mogu postići kroz izgradnju odnosa, motivaciju za ciljeve i uticaj na druge oko sebe.








  • Dominiraću nad drugim bandama u svim događajima kao što su tajni i Pomorskoj, kao i zajedno ću se udružiti u Fort Zancudo i boriću se sa najboljima.






3. Vaš savet za poboljšanje nivoa igranja uloga u organizaciji.







  • Potrebni su mi dobri i kooperativni članovi da održavam RP tako da će intervjui biti mnogo teži i funkcija pozivanja će biti samo sa podzamenikom, zamenikom i vođom.






  • Neće se tolerisati favorizovanje, zato će sve biti transparentno što je najvažnije. Ljudi koji prisustvuju događajima i doprinose bandi dobiće samo visoke činove.










  • Sistem bonusa će biti mnogo bolji i svi koji prisustvuju i budu aktivni na događajima dobiće bonus kako bi bili motivisani. Ovim sistemom će upravljati moji zamenici.










  • Grafiti će mi biti maksimalni u svim satima jer će postojati poseban zamenik za rukovaoce grafitima jer su glavni izvor novca za članove bande grafiti.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom