Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15705
Players nickname
Stranac
Suspect ID
38735
Date of violation
Nov 16, 2023
Time of violation
00:53
Proofs
https://streamable.com/lijbr1

Atomska Bomba

id0
Player
Razmisljao sam dugo da li da postavim ovakve pretnje od strane korumpiranog gospodina Denze Washingtona.
1.Gospodin me prepoznaje na pijaci iako sam promenio garderobu par puta I imam pokriveno lice.
2.Gospodin do nas je njegov kolega koji slusa situaciju i staje na moju stranu gde ga on vredja i tera da se skloni.
3.Ja prepoznajem doticnog po glasu vulgarnosti i crtama lica gde mi upucuje pretnje visom silom dokazima o hapsenju naravno protivpravnom sa preko 3 warna i BANOM ko procita izmedju redova.
4.Ja se branim svojim dokazima koje ne objavljujem jer mi je zao gospodina probam da smirim situaciju ali on i dalje preti kaze da necu da docekam 12h ujutru i da cu da molim.
*Procenite kazne ja sam naveo sta mislim MG je siguran a za druge ostavljam na vama draga administracijo.
STOP MALTRETIRANJU LJUDI

Carlos Malchiny

Most loyal player
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Odbiti ovu zalbu​
  • Nema dovoljno dokaza za MG zato sto ne znamo predhodnu interakciju i + pre generalno ste pricali da bi se ista razumelo sa te situacije.​
  • Nema dovoljno dokaza za G.P 6.4
  • Nema dovoljno dokaza za G.P 6.10

Status
Not open for further replies.
Top Bottom