Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36781
Players nickname
Mile Ishabashi
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 17, 2023
Time of violation
1:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=iicfmXFALM8

Mrkela

.
Leader of unofficial org
Pritom zelim da dodam da id 34194 nema strah za zivot govori mi bravo silo dok ga neko ubija,FearRP

Drasko

Player
Player
Na povu se jasno vidi da idevi 11148,42823,16070,12093,4003 pucajuu mene,nakon sto su me ubili id 11148 me vredja i govori mi indijanac sto je mene jako uvredilo sobzirom na moj ten koze.
Bravo, vidi se u povu ko je prvi zapuco i jedini razlog sto smo te ubili je to sto si pucao, + To sto sam rekao indijanac nije nikakav nacionalizam vec uzrecica, pozdrav!

Mrkela

.
Leader of unofficial org
Bravo, vidi se u povu ko je prvi zapuco i jedini razlog sto smo te ubili je to sto si pucao, + To sto sam rekao indijanac nije nikakav nacionalizam vec uzrecica, pozdrav!
Sta god da je to to je mene uvredilo i psovao si me u nesvesti , nema veze ko je prvi zapucao ti ne smes pucati

Drasko

Player
Player
Ja samo ne kapiram kakva je ovo glupost, ja treba njega da pustim da me ubije pred event zato sto decko nema druga posla, pritom je usao sa twinka samo da uradi ovo, a ako ja zapucam metak na njega da bi spasio event sebi i drugima ja dobijam kaznu. U POVu se jasno vidi da je ovo s namerom uradio i da je prvi zapucao na nas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom