Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15705
Players nickname
Stranac
Suspect ID
19927,26243
Date of violation
Nov 17, 2023
Time of violation
15:58
Proofs
https://youtu.be/scpfTn0Dm4A?si=4SanV9NEiFTtbXRa

Atomska Bomba

id0
Player
Neprofesionalno ponasanje i vredjanje od strane sluzbenih lica lspda.Jedan od njih me pretrazuje.Gospodin sa maskom na glavi meni postavlja pitanje da li te je pretrazio mozda i tu postoji sumnja za neku kaznu nakon toga me pretrazuje bez navlacenja rukavica ili vezanih podignutih ruku ili slicno . Nakon toga odlazi a njegov kolega bez kose mi govori da podignem ruke u zatvoru gde ja probam sto je nemoguce i izgovara 'jaoo' jer shvata da krse pravila a i vezuje me sa 2 metra razdaljine.Molim detaljne provere.Hvala vas Yompi.

Denza Washington 🔥

Player
Player
"Pretrazuje bez navlacenja rukavica"

Prva srvar, nepismen ! Potrebna edukacija

Druga srvar potrebno prelistat pravila servera, trenutno znanje je level pijacarski

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

ID 19927 dobit ce kaznu za FailRp

- Ovakvo ponasanje sluzbenika dozvoljeno je iskljucivo samo sa Biografijom.

Sto se tice pretrazivanja , kada policajac pretrazuje Vi pricate preko njega , cujem da on nesto prica al ne i sta , takodje animacija za lisice ima manji vizuelni bug da izgleda kao da ih nemate a vezani ste i tako vas svi drugi vide u lisicama , ovo se moze desiti ako vas udari neko / nesto dok ste vezani
Nedovoljno dokaza za FailRp drugog policajca

Status
Not open for further replies.
Top Bottom