- Vaše ime IRL: Stefan
- Vaše godine: 18
- Vremenska zona: GMT+2
- Prosjek online po danu: 7-13h
- Vaš Discord: _stefozx
- Vaše ingame ime: Stefo Zzero
- Vaš ID: 11303
- Lider za: National Guard
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)-
- - Imam veliko radno iskustvo!
Od kada sam dosao na server, pre 4 godine, prva organizacija u kojoj sam radio je bila NG *National Guard* i od tada sam dobio veliki interes i volju da vodim istu organizaciju, u dosta slucajeva sam bio Z.Generala i upucen sam maksimalno u sva pravila organizacije kao i sva osala pravila. - - Maksimalno bi povecao RP u organizaciji!
- - Mislim da sam sposoban da vodim jednu drzavnu organizaciju, bio sam u mnogim organizacijama kao sto su LSPD, SAHP, FBI... ali mislim da je National Guard jedina organizacija za koju sam spreman dati sve od sebe..
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Saradnja sa ostalim drzavnim organizacijama je obavezna!
- Vojnici bi bili primorani da popunjavaju duznost kako bi napredovali, u suprotnom sledi kazna.
- Vojnici bi morali biti aktivni na duznosti minimalno 2h i strogo postovati pravila i naredjenja kolege.
- Ukoliko bi bio odsutan postarao bih se da zamenici daju sve od sebe kako bi organizacija nastavila da funkcionise kao i pre.
- Bonusi bi bili dodeljeni na kraju svake sedmice po zasluzi i aktivnosti
- Odrazavali bih dogadjaje sa novcanom nagradom kao sto su takmicenja u pucanju, trke automobilima...
- Cinovi National Guarda:
29.Zamenik Generala
28.General Pukovnik
27.General Major
26.Brigadni General
25. Komadant Sniper Teama
24.Komandant Kobre
23.Komadant VP
22.Kapetan I Klase
21.Zamenik komadanta Kobre
20. Zamenik komadanta Sniper Teama
19.Zamenik komadanta VP