Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7296
Players nickname
Stefan Bjelica
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 16, 2023
Time
oko 15:00
Proofs
xxx

Bjelica

Player
Player
Poštovana Administracijo , Dobro Veče.
Prije nešto više od 7 mjeseci dobio sam Blacklist sa servera jer sam prekršio P.Z.L 3.1 a bio sam član administracije. To se dogodilo kada je moj telefon došao u ruke mom drugu koji je neznajući da sam ja član administracije i neznajući da se to nesmije ušao na njegov discord server koji služi za skinove za puške na drugim projektima kojim ne želim da navodim ime , takođe je poslao invite link za taj server par ljudi. Ja sam sa servera odmah izašao i obrisao te invajtove ali nisam to prijavio vama i kajem se zbog toga. Meni je jako žao zbog toga poznavao sam pravila servera isto kao i ovo ali to se desilo nenamjerno kao što sam i objasnio. Jako mi je stalo do ovog projekta jer sam na njemu provodio većinu svog vremena i trudio se da ostvarim što veći uspjeh na njemu. Kriv sam zbog ove greške, priznajem i kajem se zbog toga. Nadam se da me razumijete. I zato pišem ovu molbu i još jednom vas molim da mi pružite šansu da zaigram na ovom serveru jer mi je kao što sam rekao jako stalo do njega. Pravilo koje sam ja prekršio načinjeno je unutar administracije i nije uništilo Role Play nijednom igraču i zato mislim da nebi trebalo da mi se za zabrani da nastavim da RP-am sa svojim prijateljima. Moj Twink nalog je takodje Blacklistovan , vjerovatno zbog iste situacije i ovo je ujedno molba i za taj nalog ako već ne mogu da vratim Main nalog. Pristajem na sve uslove poput Money Wipe ili tako nešto samo da opet mogu da zaigram na ovom serveru.
Hvala!
S poštovanjem,
Stefan Bjelica

Bjelica

Player
Player
Jel si toliko oboleo da su ti ljudi odbili 12 puta molbu i ti 13-tu postavljas

Ajde objasni

Cekam...
Hhahhahhahahahaha brate nasmijo si me , iskreno ne znam zašto toliko pokušavam kad me neće, ali mislim da je pravo pitanje zašto ti brojiš moje pokušaje 😂

Bjelica

Player
Player
ne znam doticnog, ali se vidi da se trudi za unban :) sad krece zima hladni dani furka je da se igra na grand usta te zvaljava jebem ahaha
hahahahaha hvala brate, tačno, ide sad zima mora se raditi nešto 😂

Status
Not open for further replies.
Top Bottom