Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
412
Players nickname
Kevin NinthStreet
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Dec 16, 2022
Time
00:00
Proofs
x

Joe Ninthstreet

Player
Player
Poštovani Mujo/Abraham,

Želim iskazati iskreno žaljenje zbog davnog incidenta koji je rezultirao trajnim banom na Grand RP serveru. Potpuno razumem ozbiljnost situacije i preuzimam punu odgovornost za svoja dela. Shvatam da su pravila servera postavljena kako bi se očuvala pravednost i ravnoteža među svim igračima, i sada želim izraziti iskreno izvinjenje i obećanje da se takav incident neće ponoviti.

Shvatam da ste postavili stroge smjernice kako biste održali kvalitetu igre i iskustvo za sve korisnike. Svjestan sam da moje postupke nije moguće opravdati i da su u suprotnosti s pravilima servera. Međutim, želim vas informirati da sam od tada posvetio vrijeme razumijevanju pravila igre i prepoznavanju važnosti njihovog poštovanja.

Molim vas da razmotrite moju molbu za ukidanje trajnog bana. Shvaćam da sam napravio grešku, ali spreman sam preuzeti odgovornost za svoja dela i pridržavati se svih pravila servera u budućnosti. Vjerujem da imam sposobnost doprineti zajednici te stvoriti pozitivno iskustvo za sebe i druge igrače.

Unaprijed zahvaljujem na razmatranju ove molbe i nadam se pozitivnom ishodu. Ako trebate dodatna objašnjenja ili informacije, voljan sam ih pružiti kako bih pokazao ozbiljnost u vezi s ovom situacijom.

Hvala vam na vremenu i razumijevanju.

S poštovanjem,
Kevin Ninthstreet

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom