Lose se ponasa cak me tera da udjem u zid nakon 2 prilaska zidu kaze jos malo gospodin me troluje jeste kratko ali... mozda ima takvu biografiju ne znama mozda nisu primili platu pa su nervozni .
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ajde balavce ne vredjaj tomu covek je u 30 mozda cak za razliku od tebe forum warriorNe morate ga kazniti nek ljudi vide ponasanje u drzavnim sluzbama Tomo dodji u lice mi kazi nesto sigurno imas 14 i po god pa samo znas da bodes po komentarima
Bolje se sresti sa crnim vragom nego sa tomom u RPNe morate ga kazniti nek ljudi vide ponasanje u drzavnim sluzbama Tomo dodji u lice mi kazi nesto sigurno imas 14 i po god pa samo znas da bodes po komentarima
ne brate moj al ovde si samo ispo glup al isk covek s tobom lepo pa ti ces sacekat najmanju sitnicu da mu nabijes na nos kidaro malaDok nisam kacio bilo vam lepo pandurcine mrtve a sad vam i to smeta
ce te reketiram IC da imas content za kacenje siso malaDok nisam kacio bilo vam lepo pandurcine mrtve a sad vam i to smeta
nije razlog da vredjas kaze i to nije Fail al ajde nek si ti okacioPa gledam sitnice nije razlog da vredjas ti si forum warrior vidi kako se ponasate obojica i nisam kidsra imam 28 god poz sine
dobro je ajde kao sto si reko idi radi nestoPa kacim sve zajebavam se