Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
42700
Players nickname
Nikola Graterii
Suspect ID
000
Date of violation
Nov 22, 2023
Time of violation
21:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Y6QfWr065mk

Dejan Solejic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Ostavljam žalbu kuratorima neformalnih organizacija

Hrgi

Player
Player
Protumaci to ovako, sve sta te stvara u "drugu dimenziju" bi se podrazumevalo kao OC event, tipa INFORMAL je OC event, a banka bi npr bila IC event.
a ovo je kao dim 0? odnosno nije OC? isto ko da neko radi MG na informalu...

Hrgi

Player
Player
Lagani varnic na fam, interakcije nad mrtvim telom, plus Joska se slika sa mrtvim telom sto je ban 3-7 dana, al dobro mladi ste naucicete
Ponovno govorim OOC event nema PG, nema MG kao sto ovo nije mrtvo telo, sto bi bilo u dim 0... Vidim kako se ponasate sve ko babe neke kojima se dokaze krivo, a one su sebi i dalje u pravu. Neka administracija odluci najbolje!

Nikola Grateri

Player
Player
Ponovno govorim OOC event nema PG, nema MG kao sto ovo nije mrtvo telo, sto bi bilo u dim 0... Vidim kako se ponasate sve ko babe neke kojima se dokaze krivo, a one su sebi i dalje u pravu. Neka administracija odluci najbolje!
Ne znam sta zabadas nos gde ti nije mesto ? imas 5 stranica forum zalbi od toga su ti 8 zalbi prihvacene i to za 6.15

Giuseppe Morabito

Player
Player
Ne znam sta zabadas nos gde ti nije mesto ? imas 5 stranica forum zalbi od toga su ti 8 zalbi prihvacene i to za 6.15
Samo ćuti ljubi te brat! Neka administracija odradi svoj deo posla, to što je vama krivo jer vas 50. familija na rang listi šamara veruj mi da nije njihov problem.

PS: Nemojte molim vas RP heroji i krimosi sada "kada vam banemo na kuću" itd, previše je retardirano...

Micaaaaaa

propali drogas
Player
Samo ćuti ljubi te brat! Neka administracija odradi svoj deo posla, to što je vama krivo jer vas 50. familija na rang listi šamara veruj mi da nije njihov problem.

PS: Nemojte molim vas RP heroji i krimosi sada "kada vam banemo na kuću" itd, previše je retardirano...
KAD VEC SAMARATE, NE RADITE OVO STA STE RADILI PA NECE DOBIJETE WARN 😘

Status
Not open for further replies.
Top Bottom