Kao što već znate dobio sam ban za generalno pravilo grada 1.1. , ja se stvarno izvinjavam i prihvatam svoju grešku. Ušao sam igrati preko drugarovog Soc-a kada sam saznao za vaš projekat dok sam se još upoznavao sa rp-om. Nisam znao ni rp pravila, a kamoli pravila grada. Do sada sam pisao oko 3 žalbe i svaka mi je odbijena, ja sam se gospodinu Muji javio na discordu i priznao svoju grešku i nakon nekoliko meseci dobio ban jel sam se prijavio za lidera Marabunta Grande. Takodje sada imam svoj Soc, igram na svom kompljuteru, svom nalogu i sve je moje tako da se kunem da više nikada neću prekrsiti ovo ili bilo od kojih drugih pravila. Kada sam usao na server nisam znao ništa o rp-u, ovaj projekat je prvo i jedino moje iskustvo sa rp-om zato vas molim da pokažete svoju dobru stranu i date mi unban. Proslo je vise od dva meseca i vrlo mi je zao i naucio sam na svojim greskama zato obećavam da nikada više neću prekršiti ovo pravilo ili bilo koje drugo i zahtevam da ako ikada prekršim nešto od toga što je za permu više nikada ne dobijem pravo da igram