Brate on nerazume da je zatvorska kazna ic a ranije pocinjen zlocin bez zatvorskih kazni je oocMože li ti u RL provjeriti koliko imaš zatvorskih kazni ?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate on nerazume da je zatvorska kazna ic a ranije pocinjen zlocin bez zatvorskih kazni je oocMože li ti u RL provjeriti koliko imaš zatvorskih kazni ?
Cutovano + MG 3:05 ( discord )Neprikladno i neprofesionalno ponašanje članova FIB organizacije. Ovo ispod su samo ID-evi koji se izdvajaju u ovoj situaciji sa najviše prekršaja u roleplayu.
(Zaposleni FIB-a čuvaju lice sa kriminalnim dosijeom te sprečavaju zaposlene GOV-a da rade svoj posao. Lice je također imalo drogu i oružije van serijskog broja.
- ID : 4062 - 6.15
- ID : 10930 - Vezivanje člana državne organizacije bez osnove, prikazivanje pasosa pod drugim imenom
- ID : 1079 - MG (2 zatvorske kazne što je naveo kada je pretražio lice na PDA)
Zamolio bih Administraciju Grand RP RS servera da bude korektna te da kazni počinioce.
PS : Internet mi je problematičan nadam se da se na snimku sve jasno vidi.
A ko se javi iskusni lider5 clanova je odbilo dati legitimaciju, to je fail rp za svakoga. Zao mi tu par likova sto su okej, al tako je to kad Ajdin 29ka iskusni Fib agent ne zna da je duzan svakome pokazati legitimaciju ukoliko radi u vladi. Zao mi Micke al ovo je warn hahahaha iskusan zamenik Direktora nema sta.
kolko si glup decko no name si ti ces nekom da pricas ko je iskusan ko nije5 clanova je odbilo dati legitimaciju, to je fail rp za svakoga. Zao mi tu par likova sto su okej, al tako je to kad Ajdin 29ka iskusni Fib agent ne zna da je duzan svakome pokazati legitimaciju ukoliko radi u vladi. Zao mi Micke al ovo je warn hahahaha iskusan zamenik Direktora nema sta.
Materijal u punom zapisu, izvoli.Pregled žalbe u toku
Svaki naredni off topic ce biti kaznjen