Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
48506
Players nickname
Zoki Roki
Suspect ID
40073
Date of violation
Nov 27, 2023
Time of violation
16:00
Proofs
https://youtu.be/R9taswbeBFI
administratori kao pro ovde se u ovom pov u vidi kako je secen nemas ceo pov seko si pov to treba da se kazni i de je tebi brojanje 5 sekundi da ga krenes pucati administratori koji ce pregledavati ovu zalbu obratite paznju da je video secen ovo treba storgo da se kazni

Zoki Roki

Senior Administrator
Senior Administrator
administratori kao pro ovde se u ovom pov u vidi kako je secen nemas ceo pov seko si pov to treba da se kazni i de je tebi brojanje 5 sekundi da ga krenes pucati administratori koji ce pregledavati ovu zalbu obratite paznju da je video secen ovo treba storgo da se kazn
Ja sam lika stavio za VDM ako sam ja lose brojao neka on stavi POV svoj na snimku se vidi tocno VDM tak oda znas

Ja sam lika stavio za VDM ako sam ja lose brojao neka on stavi POV svoj na snimku se vidi tocno VDM tak oda znas
oke nezanima me to al seko si video to je kaznjivo seko si video daj ceo pov od kad si kreno po kutiju do kraja de te je gazijo nema smisla iseces pov napravis 5 sec pov a i kacis lika i pucas ga tu mozes tobit laganini sad za 6.15 i sta cemo onda

Tone_Capone

Well-known member
Leader of unofficial org
Sve se vidi u pov
Ovo je smjesno na povu se vidi da sam se zaletio u parasut zadnju sekundu i ti si bio tamo a ja ne mogu zaustaviti auto koj ide +500kmh malo promisli ali ok na adminu je.

Bojke98

Player
Player
vlade - Pa ako je sekao video i to je kaznjivo po tvojim recima, zasto te ne zanima vdm koji je takodje kaznjiv?
Nego, zanima te ono sto ti mislis da je kaznjivo i da je on uradio, a ne zanimaju te drugi koji krse pravila ahaha
Kakav borac za pravdu
Tone_Capone - Pa to sto si se zaleteo i ne mozes da zakocis ne znaci da si u pravu. Nije te niko naterao da vozis toliko i da ga pokupis sa parasuta koji je bas u tom trenutku kada si ga udario trebao da se pokupi .. slucajnost :)

Tone_Capone

Well-known member
Leader of unofficial org
vlade - Pa ako je sekao video i to je kaznjivo po tvojim recima, zasto te ne zanima vdm koji je takodje kaznjiv?
Nego, zanima te ono sto ti mislis da je kaznjivo i da je on uradio, a ne zanimaju te drugi koji krse pravila ahaha
Kakav borac za pravdu
Tone_Capone - Pa to sto si se zaleteo i ne mozes da zakocis ne znaci da si u pravu. Nije te niko naterao da vozis toliko i da ga pokupis sa parasuta koji je bas u tom trenutku kada si ga udario trebao da se pokupi .. slucajnost :)
Bojke98 - Nadam se da znas sta znaci pravilo VDM ovo je bilo u brzini i u trenutku tako na povu se vidi da nije namjeran VDM ali ja sam i prije rekao na adminu je da zakljuci ovo a ne na nama.

Top Bottom