Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved The Royls family Mass RDM | ID: 10703, 8370,17513, 17875, 18455

Status
Not open for further replies.
Your ID
6565
Players nickname
Ray Gold
Suspect ID
10703, 8370,17513...
Date of violation
Feb 20, 2022
Time of violation
11:50
Proofs
https://youtu.be/lC7mQcDOj8o

Ray Gold

Player
Player
Dakle sad mi je prekipilo i prevršili su svaku mjeru. Svaki dan ali svaki dan dolaze baitaju, pucaju po mojim ljudima opominjao sam ih kradu mi panele e sad mi je dosta. sad ću svaki video da postavim i hoću da ih izbrišem sa servera kad skupe 3 warna nezanima me više. Sve se vidi u POV dolazim kući na dojavu mojih ubijaju ih i naravno ima ih hrpa tamo pucaju. nakon MASS RDM-a -i kad poubijaju moje onda započnu FAM raid. ovi ID,evi koje sam vidio na POV ali bilo ih je još. ID: 10703, 8370,17513, 17875, 18455

frop1k

Player
Player
Ja sam id: 10703 i ja nisam u njihovoj familiji placen sam da im pomognem. Tebi da neko ponudi 15k za obicnu pljacku panela ti nebi prihvatio.

Ray Gold

Player
Player
Ja sam id: 10703 i ja nisam u njihovoj familiji placen sam da im pomognem. Tebi da neko ponudi 15k za obicnu pljacku panela ti nebi prihvatio.
admini ce sve vidjeti u logovima.. kako nisi bio u familiji a nakon ovoga mass rdm-a si sudjelovao u fam raidu?? samo sekund da provjerim jos POV od raida ali bio si tamo 100% uostalom admini vide sve logove tako da lažeš bezveze + uz to evo sad oko 21:30 si dosao da uđe kod nas u familiju preko čovjeka koji nije bio danas tu kad se sve ovo dešavalo pa sam te ja pojurio rekao da se makneš iz dvorišta odeš i za 5 sec se vratiš bez obzira na upozorenje i pištolj koji držim u ruci..

Last edited:

JohnJones

Player
Player
Dakle sad mi je prekipilo i prevršili su svaku mjeru. Svaki dan ali svaki dan dolaze baitaju, pucaju po mojim ljudima opominjao sam ih kradu mi panele e sad mi je dosta. sad ću svaki video da postavim i hoću da ih izbrišem sa servera kad skupe 3 warna nezanima me više. Sve se vidi u POV dolazim kući na dojavu mojih ubijaju ih i naravno ima ih hrpa tamo pucaju. nakon MASS RDM-a -i kad poubijaju moje onda započnu FAM raid. ovi ID,evi koje sam vidio na POV ali bilo ih je još. ID: 1070

Dakle sad mi je prekipilo i prevršili su svaku mjeru. Svaki dan ali svaki dan dolaze baitaju, pucaju po mojim ljudima opominjao sam ih kradu mi panele e sad mi je dosta. sad ću svaki video da postavim i hoću da ih izbrišem sa servera kad skupe 3 warna nezanima me više. Sve se vidi u POV dolazim kući na dojavu mojih ubijaju ih i naravno ima ih hrpa tamo pucaju. nakon MASS RDM-a -i kad poubijaju moje onda započnu FAM raid. ovi ID,evi koje sam vidio na POV ali bilo ih je još. ID: 10703, 8370,17513, 17875
ne znam sto si kacio uopste ovo kad se na snimku vidi da si hteo da pobegnes u kucu trebao bi warn da dobijes

Nikola Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 8370 dobija kaznu za RDM

Status
Not open for further replies.
Top Bottom