By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!navedi situaciju gde sam ja krsio to praviloOcu detaljno da proverite ove naloge sumljam da su prekrsili generalno pravilo 1.7 , hvala unaprijed.
treba tvoju kevu maloma vi ste svi generalno napaceni i treba vas sve iznabadati u glavu sa tim nabijanjem banova
Banovani ljudi jos placu za grandomtreba tvoju kevu malo
najjace da placemBanovani ljudi jos placu za grandom
pa vidim da si napaljen na ovaj forum i da pravis 50k id akautenajjace da placem
A sta pickice zvalava kao ne places ? zato si u poslednjih mesec dana kacio 10 objava da te unban ?najjace da placem
sumnja on moj kurac, krivo mu je sto je on banovan a ovi momci sto je okacio nisu i onda zeli da povuce sa sobom ljude da izdobijaju banoveA sta pickice zvalava kao ne places ? zato si u poslednjih mesec dana kacio 10 objava da te unban ?
I ti sumnjas nesto ne znas sline da obrises balavcu jedan... i mislis da neko ima vremena da se zajebava sa banovanim majmunom i da istrazuje unazad 2 ili 3 god jer ti banovani majmune sumnjas?
Sinko, pise se SUMNJAM a ne SUMLJAM Prvo pohadjaj skolu, mani se corava posla pa onda kukaj i zali se. Ljubi brat :*Ocu detaljno da proverite ove naloge sumljam da su prekrsili generalno pravilo 1.7 , hvala unaprijed.