Jeste da sam na openu ali mi se cini da decko ima magican karabin i ne masi ni jedan hitac. Malo mi je neralno da me tako savrseno trackuje pa ako nije problem da vidim pov igraca, sumnjam na aim lock
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!admini ce analizirati ovo ne sekiraj se previsebrt kao 1 ja da imam nesto ja sigurno ne bi kacio pov a drugo nisam vam ja kriv sto ste botovi
Cemu sekiracija bratko, ako nema nista nece ga pc check nastetit, da ne spominjem da koliko god DPI ima u nekom trenu bi na sekund zastao jer ga ne moze ispratit toliko, a ako vec ima veliki DPI onda bi aim trzao od brzine tako da..cicmicmac sta kenjate tu bolje vam je da se bavite poljoprivrednim poslovima niste za pucanje
ne ne brate moj ovo za sta je okacio lika je uzas trci na openu normalno da ce da ga ubije pre svega ni ne poznajem momka tkdCemu sekiracija bratko, ako nema nista nece ga pc check nastetit, da ne spominjem da koliko god DPI ima u nekom trenu bi na sekund zastao jer ga ne moze ispratit toliko, a ako vec ima veliki DPI onda bi aim trzao od brzine tako da..
Brate, drug ti koristi i Noksijev ilegalan redux ako ne znašne ne brate moj ovo za sta je okacio lika je uzas trci na openu normalno da ce da ga ubije pre svega ni ne poznajem momka tkd
HAHAHAHAHA a sta je njegov drug effect drugaciji od mog...moras malo da razmislis pre nego sto napises nesto, a ne samo da pises da bi i ti nesto napisaoOVO SU POMAGALA youngerstar redux je nedozvoljen na svim grand rp serverimna radi drug efeckta i smanjene vode kao sto se vidi na povu od lika sto je prijavio skoro ni da nema drug efeck a korstiga ja sam lepo skrino i presnimio ako bude skino zalbu kojiim slucajem
Do juče se nije ni čuli za tebe a sad prozivas druge.....cicmicmac sta kenjate tu bolje vam je da se bavite poljoprivrednim poslovima niste za pucanje