Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected P.Z.D 5.2, Opšta pravila ponašanja Član 2.1, Profesionalna etika Član 5. 1 ID 1040 i ID 3862

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Mihailo Vasquez
Suspect ID
1040 , 3862
Date of violation
Dec 2, 2023
Time of violation
00:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=siq1_B2q8bQ

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Ovako zaustavila su me 2 drzavna sluzbenika na semaforu su mi rekli da stanem sa strane, naravno ja sam rekao uredu stacu sa strane samo da se pomerim sa raskrsnice da nas ne bi udarala druga vozila, krenuo sam malo napred da predjem raskrsnicu a oni su poceli da me udaraju vozila {Na kamerici nisam uspeo da snimim jer se kasno upalila kamerica a instantreplay nije radio} oni su me zaustavili i izasli iz vozila kao RAMBO uperili u mene pistolj i odma rekli da stanem uz vozilo i dignem ruke, Koliko sam ja upucen niko jos nije radio ovakve stvari, prvo ide dokumentacija a zatim pretresanje lica, oni na kraju nisu ni moj pasos pogledali, a ova {devojka} Drzavna sluzbenica dok prica smeje se? zatim se njen kolega pravi da mu ne radi mikrofon tako sto stiska i pusta vise puta slovo ''N'' , a zatim izlazi iz igre jer ne zna sta da kaze, Molim ovo da se resi ovo je stvarno nerealno sta radi policija, koliko ja znam policija je tu da pomogne a ne tako da se ponasa. Mislim da u zakonu drzave los santos Svaki sluzbenik treba da se ponasa pristojno a ne da mi se smeje u lice... Nije me legitimisao,nisu mi se obracali sa postovanjem i REKLI SU MI DA ZA NJIH PRAVILA SERVERA NE VAZE. Ja neznam šta da napišem u naslov al ovo je stvarno neprijatno i dovodi me do toga da odem sa servera jer se policija ponasa kao da su kauboji i rade sta hoce. OVDE JE GLAVNI IZGOVOR POLICIJE U NAŠIM OČIMA NIJE BILO TAKO... policija ni nezna zakon koji sprovodi

Last edited:

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ispravite naslov zalbe
Imate rok 15 sati

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Poravio sam naslov i ako ni sam ne znam sta bi tacno napisao... Mislim da se jasno vidi na snimci

Tefo Verstappen

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
Greske nisu ispravljene u zadanom roku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom